Horoskop otkriva šta treba uraditi do 1. marta 2019. godine: evo kako da ostvarimo planove dok je Venera u znaku Jarca

Horoskop za Veneru u znaku Jarca - evo kako da izbegnete negativnost i privučete uspeh do 1. marta 2019. godine!

Horoskop - planeta ljubavi i obilja Venera ulazi u znak Jarca 2. februara i u njemu će se zadržati do 1. marta, a evo kakve će tragove na našoj sudbini i duši ostaviti ovaj misteriozan spoj, piše Lovesensa.

Kada zavodljiva i maštovita Venera uđe u znak analitičnog i uspešnog Jarca, vreme je da se posvetimo reputaciji, uspesima i ostvarenju poslovnih ambicija!

Ljubavni mesečni horoskop za slobodna i zauzeta srca: saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak do kraja februara

U ovom periodu treba da razgovarate sa ljudima koji su na položaju, odnosno sa onima koji mogu da vam daju važne savete i smernice. Važno je da se do 1. marta dobro organizujete, iskoristite potencijale i pokažete koliko se dobro snalazite u svakoj situaciji. Ovo je period previranja na polju karijere, ali je važno da se istaknete.

Jarac kao i njegov vladar Saturn lako eliminiše, bira objektivno i želi da "odvoji žito od kukolja". Njegove vodilje su snaga i sposobnost, a baš to treba stalno da vam bude na pameti dok je Venera u znaku Jarca.

Dok Venera pomaže da u narednom periodu budemo zavodljivi, šarmantni i ljupki, energija Jarca čini da zavodimo, ali ostanemo hladni. Razum će donositi odluke, a srce će trpeti. Međutim, ako ste dovoljno hrabri da otvorite dušu za nove ljubavi, pokažete svoju ranjivost, uspećete da se transformišete iz ledene kraljice u nežnu damu toplog srca.

Očekuju vas problemi u odnosima sa kolegama i prijateljima. Konstantno imate potrebu da neko nešto uradi za vas i da je neko dužan da vam pomogne. Ovakav stav ugroziće mnoge odnose i nećete lako podnositi odbijanje.

Horoskop - danas ulazimo u godinu Zemljane Svinje: evo šta očekuje vaš horoskopski znak do februara 2020. godineHoroskop - danas ulazimo u godinu Zemljane Svinje: evo šta očekuje vaš horoskopski znak do februara 2020. godineKineski godišnji horoskop otkriva šta nas očekuje u godini Zamljane Svinje - vreme je da ispunite svoju životnu misiju!

Koliko god prepreka imali i šta god da se promeni, važno je da ostanete mirni i staloženi. Pokušajte da obuzdate ego sa kojim ćete se puno boriti u ovom periodu. Vežbajte jogu, meditirajte, čitajte, posvetite se nekom hobiju.

Pokušajte krajem februara da popravite odnos sa partnerom, predložite neke zajedničke aktivnosti, pružite mu ruku i objasnite koliko je vaše srce nesnađeno, a opet tako nežno i željno ljubavi. Partner će razumeti, ali važno je da ne odustanete od puta transformacije.

Ne plašite se promene, ona je čarobni dragulj koji vas vodi do večne sreće!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.