Horoskop otkriva šta treba da uradite dok vlada mlad Mesec u znaku Ovna: da li ste spremni za nov ciklus sudbine? (do 17. aprila 2018)

Svaki novi početak podrazumeva odbacivanje onog starog, a horoskop predviđa kakve nam životne promene donosi mlad Mesec u znaku Ovna!

U ranim jutarnjim satima 16. aprila dogodiće se mlad Mesec u znaku Ovna, a njegov uticaj biće prisutan sve do kasnih večernjih sati narednog dana, 17. aprila.

Ovan je prvi znak Zodijaka i predstavlja nove akcije, nove početke, nove poduhvate, borbenost i entuzijazam, dok svaki mlad Mesec predstavlja početak jednog novog ciklusa. Iz toga zaključujemo da počinje jedna prividno nova lunarna godina.

Međutim, zašto prividno nova, a ne nova? Razlog je taj što nova lunarna godina počinje onda kada se mlad Mesec nađe u znaku Raka, gde mu je sedište. Ipak, ova pojava nikako nije zanemariva, jer je Mesec je u prvom znaku Zodijaka, a pre dvadesetak dana počela je nova solarna godina koja svaki put počinje sa prolećem.

Veliki horoskop za vladavinu Bika: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 21. maja 2018. godine)

Sve u svemu, ako već nije od 4. aprila, onda upravo od 16. aprila - novi život počinje!

Možda ćete se osetiti tenzično, napeto i nervozno, ali to je logično. Svaki novi početak podrazumeva odbacivanje onog starog. A znate i sami da svako odbacivanje starog donosi napetost, tenziju i nervozu.

Ovo je sada vreme kad treba da se pozabavite novim idejama, planovima, željama, ciljevima i poduhvatima. Usmerite se na sve novo što želite da započnete, naravno u skladu s aktuelnim mogućnostima. I kada govorimo o novim počecima, vrlo je važno da pritom budete - bez dvoumljenja, bez straha i bez razmišljanja o tome što će drugi reći.

Bez dvoumljenja - poznato je da onaj koji previše razmišlja propusti brojne prilike i šanse koje mu se nude. A upravo su propuštene prilike i šanse ono za čime kasnije najviše žalimo, a što dovodi do neugodnih psihičkih stanja i gubitka volje za životom. Naravno i do fizičkih bolesti, poput recimo dijabetesa.

Bez straha - strahovi su samo scenario koja sami kujemo u glavi. Kad god osetite strah, znajte da je to misao koja se može zameniti daleko lepšim mislima. I učinite to. U slučaju da se, kada vas uhvati strah, osećate i fizički neprijatno, znajte da vam to duša poručuje - to nije tako strašno. Rešenje je jednostavno - zamenite misao.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.