Horoskop otkriva šta treba da izbegnete 1. i 2. februara: evo kako će na nas uticati rizičan ples Marsa i Plutona

Rizičan aspekt Marsa i Plutona donosi puno preispitivanja, nezadovoljstva i razmirica, ali napokon ćete uspeti da se oslobodite nekih energetskih blokada koje su vas kočile na putu ka ličnom ostvarenju! Evo na šta nas horoskop upozorava tokom 1. i 2. februara 2019. godine...

Mars ulazi u izazovan odnos sa Plutonom koji će se osetiti već danas (31. januara), a na svom vrhuncu biće oko 1. i 2. februara.

Mars je u Ovnu, znaku ratnika, onog koji pobeđuje i ne priznaje poraz. Borimo se za sebe, za "ja", osvešćujemo šta nam je potrebno i idemo u tom smeru. Ali na tom putu možemo se suočiti i sa preprekama, sa osobom ili situacijom koja nas može pokušati blokirati, prestrašiti svojom moći, uceniti ili pokušati izmanipulisati.

Horoskop otkriva tajne planove Meseca u znaku Strelca: evo kako da u sledeća 2 dana privučete dobru energijuHoroskop otkriva tajne planove Meseca u znaku Strelca: evo kako da u sledeća 2 dana privučete dobru energijuTrenutno je 5 planeta u vatrenim znacima, a vatra je simbol života i uspeha! Evo kakve nam lepe događaje donosi Mesec u Strelcu...

Ovaj aspekt ima destruktivne kvalitete. Ide se iz krajnosti u krajnost. On ruši sve do temelja, možda i spaljuje ipak je reč o vatrenom Marsu. Ruši autoritete bez pedigrea, lažne moraliste, one na pozicijama moći koji se igraju bogova i iskorištavaju druge da bi došli do cilja.

Nije prijatan ovaj aspekt, ali ponekad je dobro uništiti, naročito ono što nas ometa da se dalje krećemo. Možemo se neprestano sudarati s istim zidom, a možemo i reći – e sad je dosta!

Nemilosrdnost, nepokolebljivost, netrpeljivost su samo neke od reči koje opisuju ovaj aspekt.

Nekad se može javiti i opsednutost, kao da nas neka nevidljiva sila vuče prema nekome ili nečemu. Činimo to i želimo samo to, bez obzira na posledice.

Ovo je i aspekt jake seksualnosti, divljih nagona koji se pokušavaju kontrolisati, koji su skriveni ispod površine. U odnosima može doći do ljubomore, nekih otkrića zbog kojih stvari naglo režemo i rušimo.

Horoskop - ovih 5 znakova očekuje velika radost u februaru 2019. godineHoroskop - ovih 5 znakova očekuje velika radost u februaru 2019. godineMesečni horoskop otkriva koji znakovi Zodijaka će biti najsrećniji u februaru 2019. godine...

Ali ovo je kanal moćne transformacije. Spremnosti da kažemo "ne" onome što nas ugrožava. Možda će nas neke situacije ili osobe pogoditi u bolnu tačku, možda ćemo biti ljuti, možda i silno strastveni u ostvarenju zacrtanih ciljeva, ali jedno je sigurno – sada imamo priliku uočiti i preobraziti ono što radi protiv nas, bez obzira da li je reč o unutrašnjim porivima ili spoljnim okolnostima.

Pripazite i na zdravlje (glava, zubi, kosti, zglobovi, uši, oči).

Ne srljajte u rizik.

Izbegnite bitke koje vas nikud ne vode.

Uticaju ovog aspekta biće najviše izloženi Ovnovi rođeni oko u 11. aprila, Rakovi rođeni oko 14. jula, Jarci rođeni oko 12. januara i Vage rođene oko 14. oktobra.

Izvor: Julijana Oremović

Julijana Oremović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.