Horoskop otkriva šta nam donosi pun Mesec u Strelcu: evo kako će nas iznenaditi putokaz života

Horoskop otkriva da će ovaj pun Mesec doneti predivne promene u naš život! Evo kako maksimalno da iskoristite njegovu magiju...

Pun Mesec u Strelcu 17. juna će nas lepo pripremiti za ono što dolazi u julu. Ovaj pun Mesec je prijateljski i osetićete ga drugačije od niza moćnih punih Meseca koje smo imali od početka godine.

Od 20. aprila, Mars je izvan granica i njegova energija je jača nego obično.

Ako ste osetili da ste malo razdražljiviji nego inače, Mars se vraća u svoje normalno područje i trebao bi vam pomoći da osetite lakoću.

Ako ste razdražljivi, uzmite ovo kao signal ili putokaz koji vam je potreban kako bi dublje pogledali i utvrdili šta vas pokreće, kako biste mogli osloboditi i ublažiti ove okidače jednom zauvek.

Horoskop - zamislite želju dok je Saturn u aspektu sa Neptunom: čudesan spoj ove dve planete mnogima će ostvariti snoveHoroskop - zamislite želju dok je Saturn u aspektu sa Neptunom: čudesan spoj ove dve planete mnogima će ostvariti snovePozitivan aspekt Neptuna i Saturna odvodi nas u predivan svet snova i u narednim danima bićemo pomalo začarani lepotom života.…

Za smernice, prisetite se onoga što se događalo u vašem životu u danima koji su okruživali 20. aprila i 19. maja, kako bi dobili smernice o tome na koji način vas Mars vodi.

17. juna imamo pun Mesec u znaku Strelca. Budući da se radi o poslednjem punom Mesecu pre pomračenja, bićemo zaokupljeni radom na stvarima od prethodnog ciklusa pomračenja.

Setite se onoga što se događalo u vašem životu u julu 2019. godine, jer će događaji iz ovog vremena verovatno igrati ulogu u onome na čemu ste sada pozvani da radite.

Pomračenja se ne bi trebali bojati, već treba da ga slavimo jer nas stavlja tamo gde treba da budemo. One su kao ruka svemira koja se spušta i pomaže nam da ispravimo i uredimo stvari.

Ovog punog Meseca u Strelcu biće nam pružen blagi podsticaj u pravom smeru, zato obratite pažnju, budući da će nas ovaj pun Mesec lepo pripremiti za ono što dolazi u julu.

Uprkos pomračenjima, junski pun Mesec je prijateljski i osetićete ga drugačije od niza moćnih punih Meseca koje smo imali od početka godine.

21. juna Sunce će ući u Raka signalizirajući kratkodnevicu. Na severnoj hemisferi ovo je službeni početak leta, a na južnoj hemisferi ovo je službeni početak zime.

Astrološka godina je na četvrtini puta i kalendarska godina je na pola puta, a to je simbolizovano kroz promenu godišnjih doba.

Kratkodnevica takođe označava vreme u kojem dani počinju biti sve kraći na severu, a sve duži na jugu. Znak da je promena uvek iza ugla, bez obzira na sezonu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.