Horoskop otkriva šta donosi povratak mračnog Saturna: evo ko posebno treba da bude oprezan

Horoskop otkriva da povratak Saturna donosi izazove za mnoge znakove Zodijaka! Evo na koga ima najveći uticaj...

Astrolozi ističu da se uticaj Saturna oseća tek oko 29. i 30. godine života. Ukoliko niste napunili 30, onda ni ne znate kakav je Saturn.

"Povratak" označava pozicioniranje planete na isto mesto na kojem je bila dana ili noći kada ste rođeni i svaka od planeta ima taj jedan položaj. Povratak označava završetak ciklusa i početak novog.

Povratak Saturna dešava se svakih 27 do 29 godina i kretanje kroz vaš znak traje 2 do 3 godine zbog čega imate osećaj da se ceo vaš život menja i to baš onog momenta kada oduvate svećice za vaš 30. rođendan.

8 tipova ličnosti prema Mesečevim menama: mena u kojoj ste rođeni određuje vašu ličnost, karakter ali i sudbinu8 tipova ličnosti prema Mesečevim menama: mena u kojoj ste rođeni određuje vašu ličnost, karakter ali i sudbinuOdređivanjem Mesečeve mene u fazi vašeg rođenja odredite kom od 8 tipova ličnosti pripadate. Otkrićete nešto više o svom…

To je vreme sazrevanja i Saturn sve oko sebe usporava i dovodi na svoje mesto. Pomaže nam da sagledamo život onakvim kakav on zapravo jeste, a ne onakav kakav bismo mi hteli da bude. Saturn je surova i čista istina i neće vas lagati kako biste se osećali bolje. Vodiće vas i pomoći vam da naučite lekciju koju trebate od života ukoliko ste spremni da radite na tome.

Možda se osećate komforno i sigurno u vezi, ali je sada vreme da budete iskreni prema vašem partneru i vama i da potražite nešto bolje. Zvuči surovo, ali Saturn zna da bude okrutan. To je vreme velikih sukoba želja i obaveza, jer vi ste u kasnim dvadesetim i zabavljali biste se u sredu veče do jutarnjih sati, ali sutradan valja ustati i spremiti se za posao.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.