Horoskop otkriva signale sreće: ova dva znaka očekuje ljubav i bogatstvo u proleće 2017. godine

Proleće nesebično opstvaruje želje o kojima maštaju ova dva znaka Zodijaka! Proverite da li ste baš vi srećne ruke u ovom periodu...

Horoskopski i kalendarski izlazimo iz perioda vladavine Riba i ulazimo u period Ovna, a buđenje života tokom proleća donosi i nove mogućnosti za mnoge znakove Zodijaka.

Ovnovi će se tokom svoje vladavine lako izvlačiti iz svake nevolje, hrabro se suočavate s izazovima i suprotstavljate se jačima od sebe.

Horoskop za proleće 2017. godine: šta Zodijak donosi dušama željnim ljubavi...

Život pun avantura i novih iskustava učiniće za Ovnove ovu godinu posebnijom od prethodne. Previše uzbudljivih trenutaka očekuje ih na polju međuljudskih odnosa, u ljubavi, u prilikama koje će im omogućiti da privuku naklonosti drugih.

U godini ste kada bi vam neke osobe mogle postati bitne, pa ćete više ići za tim da udovoljite njima nego sebi, a njihov osmeh i zadovoljstvo biće vam najveća nagrada. Postaćete nesebični i velikodušni pa ćete poput magneta privlačiti druge ljude u svoju blizinu. S lakoćom ostvarujete nova poznanstva koja će vaš život učiniti još bogatijim i sadržajnijim nego što je bio.

Erotski godišnji horoskop za 2017. godinu: šta vaš znak Zodijaka očekuje u godini snažne ljubavi i začarane strasti...

Najsrećniji period u ovoj godini za Ovnove biće krajem trećeg meseca kad bi se mogli snažno i strastveno zaljubiti, ostvariti finansijske dobitke, uživati u pažnji i komplimentima koji će stizati sa svih strana. Odličan period ih očekuje od 28. aprila 2017. do 6. juna 2017. godine kad je Venera u znaku Ovna i, osim što donosi sreću u ljubavi, ovo je vreme u kojem će oni kapitalizovati svoje znanje i poslovne veštine.

Iako se period Riba završio, one do kraja ove godine mogu očekivati pozitivne promene na polju nasledstva, imovine i novca drugih ljudi. Sreća više nije nešto daleko i nedostižno, ona postaje saveznik Riba. U drugoj polovini godine Ribe će se osloboditi nekih tereta, napokon će disati punim plućima i shvatiti da su nadomak ostvarenja jednog sna. Ako krenete putem ličnog razvoja, njihov će život doživeti neverovatnu transformaciju.

Izvor: 24 sata.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.