HOROSKOP OTKRIVA PUT SUDBINE SVAKOG ZNAKA U ZODIJAKU: evo kako tranzitni Mesec u vašem znaku i polju predviđa budućnost

Mesec igra najveću ulogu u kreiranju sudbine svakog horoskopskog znaka, a evo šta nam donesi kada se nađe u našem znaku ili vrši tranzit preko našeg polja!

Zašto baš Mesec igra glavnu ulogu? Pre svega, fizički gledano, Mesec je nebesko telo najbliže Zemlji. Gravitacijom utiče na nivo vode na Zemlji (plima i oseka), a naučno je dokazano i da količina svetlosti koju Mesec reflektuje tokom noći utiče na opšte raspoloženje.

Kako da sprečite nepovoljan feng šui u svom domu: ove 3 stvari u kući privlače negativnu energiju...

Metafizički gledano, odnosno iz ugla astrologije, Mesec je najbrža astrološka planeta, potrebno mu je svega 28 dana da obiđe čitav zodijački krug, tj. zadržava se u jednom znaku nešto manje od 2,5 dana. Mesec uvek simboliše događaj, u natalnom horoskopu će Mesec sa svojim aspektima uvek opisivati život pojedinca, dok će u tranzitu Mesec uvek određivati opšte raspoloženje i interesovanja na globalnom planu, jer Mesec između ostalog simboliše i narod, mnoštvo ljudi na jednom mestu itd.

besplatna natalna karta.jpg

Iako svako od nas ima svoj individualni horoskop, svi smo mi ipak deo kolektivnog, te ćemo dnevne tranzite zasigurno osetiti u manjoj ili većoj mjeri. Recimo, osobe rođene u znaku Raka ili sa podznakom u Raku, za koje je Mesec ključna planeta, jer vlada njihovim znakom, obično doživljavaju promene raspoloženja na svaka 2 dana, u skladu sa promenom položaja Meseca. Drugi znakovi možda te promene raspoloženja ne osećaju u tolikoj meri, ali su one svakako prisutne.

Na primer, kada se Mesec nađe u znaku Ovna, svi dobijamo nalet energije, želimo nešto da radimo i da budemo produktivni. Ali, tada nas često boli glava, patimo od sinusitisa, nervozni smo i spremni da se posvađamo za neku sitnicu.

Ali, kad Mesec nakon 2 dana pređe u znak Bika, onda smo spremni na uživanje, godi nam svaki dodir, zagrljaj, poljubac, tad se uređujemo i parfemišemo, prepuštamo se dobroj hrani, a posebno slatkišima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.