Horoskop otkriva put ka sreći: evo šta vaš znak Zodijaka treba da uradi za lepu budućnost

Astrolozi otkrivaju gde je ključ sreće za vaš horoskopski znak!

Ovan: Uvek ste odvažni i energični, budite pionir i inicijator i u ljubavi.Usudite se da pokrenete ljubavnu priču, priđite tom momku/ toj devojci. Ljubav je vredna rizika, bar ćete znati da ste dali sve od sebe, piše Lepa & Srećna.

Bik: Rizikujte da se ponovo javite osobi iz svoje prošlosti, otkrijte joj svoja osećanja, tražite oproštaj ako treba. Ako ne možete da prestanete da mislite na nekog, ako je nešto ostalo nedovršeno usudite se da napravite prvi korak.

Horoskop otkriva tajne njegovog srca: Ovan voli hrabre, a Škorpija tajanstvene žene...

Blizanci: Ostvarite svoju želju da putujete. Usudite se i uplatite taj aranžman koji odavno razmatrate. Otputujte na svoje putovanje iz snova.

Rak: Usudite se da promenite svoju karijeru ili da napravite novi korak u svom poslovnom okruženju. Rizikujte i borite se za povišicu, promenu ili unapređenje. Stavite svoju ideju na sto.

Astro tumačenje magnetizma vodenih znakova: tajni senzibilitet Raka, Škorpije i Riba...

Lav: Rizikujte da promenite svoj život kako bi vama odgovaralo. Usudite se da date otkaz i promenite karijeru, distancirajte se od ljudi koji vas ne usrećuju i okrenite se onima koji će vas voleti i poštovati ono što ste vi.

Devica: Usudite se da uradite nešto nerazumno i šašavo za promenu. Recite da avanturi. Rizikujte i budite neracionalni i avanturista. Budite slobodni i bezbrižni.

Vaga: Prestanite da oklevate i usudite se da uradite nešto bez razmišljanja šta će o tome reći okolina.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.