Horoskop otkriva mračne senke u januaru 2019. godine: ova 3 znaka očekuje rizičan period

Mesečni horoskop za januar 2019. godine - evo koja 3 znaka očekuje period pun prepreka i izazova!

Neki će imati problema u ljubavi, drugi će zanemariti porodicu, dok će neki morati da plate za svoje loše akcije iz ranijeg perioda.

Međutim, ako ste svesni ovih stvari i ako "dobro igrate", možete izbeći sve te probleme i pretvoriti januar u nezaboravan mesec.

Evo kojim znacima će januar biti težak.

Mesečni ljubavni horoskop za januar 2019. godine: Ovan lovi snove, a Škorpija zrači magičnom harizmomMesečni ljubavni horoskop za januar 2019. godine: Ovan lovi snove, a Škorpija zrači magičnom harizmomSaznajte šta vaš znak očekuje u januaru 2019. godine na polju ljubavi...

Blizanci

Čuvajte se toksičnih veza. Mnoge stvari vam se dešavaju u ljubavnom životu, ali uprkos velikom uzbuđenju, razmislite da li ste spremni da se posvetite jednom partneru? Nemojte ovo pogrešno shvatiti, Jupiter će vas blagosloviti ljubavnom aferom kasnije tokom godine, ali budite oprezni da ne požurite sa vezom za koju niste sigurni. Sunce će se susresti sa Saturnom i Plutonom u vašem osmom domu seksa i transformacije. Budite oprezni i ne radite ništa prerano.

Vaga

Mnoge stvari se dešavaju na ličnom nivou. Da, proveli ste dosta vremena i usredsredili ste se na svoju karijeru i sve što ste postigli zaslužujete, ali šta se događa u vašem domu? Možda je vreme da se posvetite istom intenzitetu i vašim voljenim osobama. Vi ste jedini koji može doneti ovu odluku, tako da ne zaboravite da je ravnoteža ključ zdravog života. Ovog meseca posvetite više vremena voljenim osobama i iskoristite januar za svoju porodicu.

Mesečni horoskop za novac i posao: evo koga čeka rešenje finansijskih problema u januaru 2019. godineMesečni horoskop za novac i posao: evo koga čeka rešenje finansijskih problema u januaru 2019. godineOvna očekuje veliki uspeh, a Škorpiju poboljšanje novčane situacije! Saznajte šta vas očekuje u januaru 2019. godine...

Vodolija

Karma će vas bukvalno napasti ovog meseca. Možete da bežite, ali se ne možete sakriti od karme. Ne želimo da vas uplašimo, već da vas podsetimo da je vreme da pogledate sebe i svoje ponašanje. U ovom trenutku možete se osećati izgubljeno, možda je sve zamućeno i ne vidite razloge zašto je sve krenulo naopako, ali stvari se dešavaju tačno onako kako je potrebno da vas dovedu na pravi put.

Izvor: Ženski magazin

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.