Horoskop otkriva koja je vaša najmoćnija čakra: saznajte čakru svog znaka Zodijaka i kako da je oslobodite

Svaki znak Zodijaka ima jednu čakru koja je najmoćnija - saznajte koja je vaša moćna čakra i kako da je aktivirate!

Čakre su energetski centri koji su smešteni u fizičkim i nefizičkim telima. Ovi energetski centri deluju kao veze koje povezuju sva tela sa fizičkim i psihičkim funkcijama.

Svaka je čakra natopljena okultnim moćima. Na te centre utječu duhovi, energija zemlje i naravno - zvezde. Svaka od 7 čakri, korelira s jednim planetom, tradicionalnim vladarom svakog znaka zodijaka.

Praktičan test: proverite da li su vam čakre otvorene

Zato svaki znak zodijaka ima jednu čakru koja je najmoćnija. Kroz tu moćnu čakru, svaki znak Zodijaka izražava svoje prednosti i nedostatke.

Ovan: Sakralna čakra

Najmoćnija Ovnova čakra je sakralna čakra u kojoj boravi Kundalini. Ova je čakra smeštena na području genitalija koja pulsira živahnom narandžastom bojom. Kada je aktivirana, ta čakra zrači samopouzdanjem i seksualni magnetizmom. Možda je zbog toga Ovan toliko privlačan.

Kada je blokirana, to stvara krivicu, sram i nedostatak samopouzdanja. Tada Ovan ludi. Prava snaga Ovan dolazi od njegove vere u sebe, piše The minds journal. Kad se izgubi ova vera, aktivira se bes i frustracija.

Kristali i metali povezani sa sakralnom čakrom:

Gvožđe - metal Marsa, povezano je sa sakralnom čakrom. Heliotrop ili krvavi kamen se takođe koristi za aktivaciju sakralne čakre u liječenju energije. Rubin takođe aktivira sakralnu čakru.

Bik: Srčana čakra

Srčana čakra pulsira u središtu grudnog koša. Kada je aktivirana, sve je moguće. Privlačimo pažnju, isceljujuće energije i mi smo jedno sa svetom i višim silama. Ljubav je ključ za sve. Možda je zbog toga Bik tako veličanstven.

Kada je blokirana, emocionalna bol nas uništava. Tuga zatvara vrata ljubavi i dovodi energiju Bika do kolapsa. Žalost je poput parazita koji se gosti s vitalnom energijom. Vreme je za oproštaj od žalosti.

Kristali i metali povezani sa srčanom čakrom: Bakar je povezan s Venerom, planetom ljubavi i ljepote. Ružičasti kvarc također se koristi za deblokiranje srčanih problema i otvaranje isceljujuće energije Venere. Smaragd takođe aktivira srčanu čakru.

Blizanci: Grlena čakra

Pod vođstvom Merkura, Blizanci imaju osetljivu i moćnu tačku. Grlena čakra je njihova najmoćnija čakra koja je povezana s komunikacijom bilo koje vrste i samoizražavanjem. Kada je aktivirana, kreativni smo i sposobni da se nosimo sa teškim situacijama pomoću nadahnuća. Možda su zbog toga Blizanci tako pametni.

Laži i nedostatak samoprihvatanja blokiraju grlenu čakru. Kada je blokirana, onemogućavamo našu sposobnost da se izražavamo, što dovodi do samosažaljenja. Kada nismo sposobni izraziti sebe to je kao nedostatak slobode.

Kristali i metali povezani s grlenom čakrom:

Merkur (metal) tradicionalno je povezan s Merkurom (Bogom i Planetom). Zapamtite da je Merkur jako toksičan. Tirkiz može nam pomoći da postignemo veću ravnotežu, da prihvatimo sebe i iscelimo naše emocionalne rane. Zato nam daje snagu za samoizražavanje. Safir takođe aktivira čakru grla.

Rak: Čakra trećeg oka

Treće oko je smešteno između naših obrva i zapravo je žarište psihičkih i suptilnih energija. To su vrata iz kojih dolazi psihološka moć. Kada je aktivirana, primamo ideje i informacije iz drugih područja postojanja. Možda je zbog toga Rak tako čaroban.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.