HOROSKOP OTKRIVA KOJA JA VAŠA DUHOVNA ŽIVOTINJA: Bikovi imaju energiju vuka, a Škorpije su misteriozne kao zmije

Horoskop - Saznajte koja je vaša spiritualna životinja prema znaku Zodijaka!

1. Ovan: Tigar i soko

Vi ste jaka i samopouzdana ličnost poput tigra. Svojom moći možete da kontrolišete, zaplašite ili vodite druge. Nisite osoba koja bi se predao željama onih oko sebe. U svakoj stvari vidite priliku i nijedan izazov vam nije pretežak.

S obzirom na vatru strasti koja vas pokreće, vaša duhovna životinja je takođe soko. Istovremeno simbolizuje odanost, nezavisnost i slobodu. Sokoli su rođeni vođe koji često deluju kao glasnici u svojoj grupi. Oni su spontani i ponekad impulsivni. Drugi ih mogu doživljavati kao arogantne ili sebične, jer zrače snažnim samopouzdanjem i samovoljom. Ljudi čija je duhovna životinja soko vole da preuzmu inicijativu.

Pročitajte još:

ŽENA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JE JEDINSTVENA: Ona je pametna, maštovita i lako rešava svaki izazov

ŽENA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JE NEŽNA, EMOTIVNA, ALI UVEK ZNA ŠTA HOĆE: Mistična kraljica ljubavi i tajni

POSLEDNJI BROJ U GODINI ROĐENJA OTKRIVA PUNO O VAMA: Saznajte kakvu sudbinu vam otkriva

2. Bik: Vuk i dabar

Bikovi su tvrdoglavi i nezavisni. Kada nešto odluče, niko ne može da prekrši njihove planove. Oni su zaista svesni šta žele i pobrinuće se da da to i ostvare. To naravno ne znači da nikada ne dozvoljavaju drugima da utiču na njih savetima ili dobrom idejom. Poput vukova, vrlo su zaštitnički nastrojeni prema članovima svoje porodice.

Uprkos svojoj maloj veličini, dabrovi se brzo prilagođavaju okolnostima i prevazilaze sve prepreke koje im se nađu na putu. Poznati su po svom beskrajnom strpljenju i stoga su izuzetno dobri radnici. Znaju da razmišljaju strateški i imaju odličan smisao za humor. Ponekad svojim ponašanjem mogu obeshrabriti druge. Treba da vežbate skromnost i naučite kako da budete manje posesivni. Duboko u sebi su izuzetno saosećajni, ali ponekad to kriju jer se plaše da bi ih neko iskoristio. Kada se osećaju sigurno, izuzetno su velikodušni, sjajni ljubavnici i odani prijatelji.

3. Blizanci: Jelen i crni panter

Blizanci su isprepleteni sa nekoliko ličnosti, mogu biti zabavni i hrabri, baš poput jelena. Oni su prožeti neizmernom energijom i inteligencijom. Znaju i da se šale na svoj račun - sve dok su svesni da imaju vernu publiku koja će odgovoriti na njihov nastup. Odlični su pratioci s kojima je pravo zadovoljstvo prisustvovati zabavi.

Blizanci, poput crnih pantera, imaju eleganciju i spokoj. Ovo ih štiti od opasnosti da se prepuste negativnim mislima. Ali ako su izazvani, u njima se budi sila koja ne dozvoljava poraz.

4. Rak: detlić i pas

Detlić je izuzetno brižan i osetljiv, baš kao i svi Rakovi. Ima izvanredan osećaj za dom i povezuje celu porodicu. Empatična je i sjajan slušaoc. Svi joj dolaze po savet i podršku. Zna iz svega da izvuče nešto pozitivno. Kada se naljuti ili postane ljubomoran, mora se paziti dok misli srcem, a ne glavom.

Rakovi su, poput pasa, izuzetno odani i saosećajni. Imaju sjajnu intuiciju i unose mir u veze. Ako osete da ih neko voli, uzvratiće im tu ljubav u potpunosti.

5. Lav: paun i losos

Kralj životinja poznat je kao ponosan i samopouzdan vođa. Neustrašiv je, krajnje harizmatičan i treba mu puno slobode. Poput pauna koji voli da pokaže svetu svoju lepotu.

Poznato je da Lavovi plivaju uzvodno - baš kao i losos. Oni kreiraju život i ne brinu o razmišljanju onih oko sebe. Oni su sjajni lideri koji sve očaraju svojom energijom. Oni su topli i prijatni za druženje, ali se mogu pokazati arogantni i sebični. To se dešava ako se osećaju nesigurno. U veze ulažu puno energije i ljubavi. Ako osete da im se to ne vraća u istoj meri, oni su veoma pogođeni i mogu postati osvetoljubivi. Ponos ih može koštati dobrih prilika.

6. Devica: orao i medved

Poput orlova, i Device su perfekcionisti sa oštrim osećajem za detalje, što ih čini veoma uspešnim u svemu što rade. Budući da primećuju svaku sitnicu, teško je bilo šta sakriti od njih ili ih lagati.

Medved je, poput Device, sjajan posmatrač koji obožava svoju slobodu. Sledi sopstvenu metodologiju, vredno radi i izuzetno je pametan. Iako se ponaša opasno, ima veliko srce. Uprkos svojoj veličini, ponekad je stidljiv i skroman. Može preživeti sa minimalnom količinom potrepština, šta mu daje jedinstvenu moć. Iako ima puno energije, po prirodi je pomalo lenj - to je posebno slučaj kada ga je neko jako povredio ili razočarao. Kada se oseća voljenim, velikodušan je i voli.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.