Horoskop otkriva ko je vaša SRODNA DUŠA: neverovatna privlačnost i najjača ljubav u Zodijaku

Saznajte ko je vaša srodna duša prema horoskopu!

Ljubav ponekad deluje na misteriozne načine ili jednostavno – u skladu sa zvezdama. Određeni horoskopski znakovi kompatibilniji su s drugima i ako vas zanima kojeg bi znaka mogao biti vaš idealan partner, astrologija bi vam mogla dati odgovor.

Da bi vam pomogao u pronalaženju idealnog partnera, Pop Sugar je kontaktirao Athenu Perrakis, osnivačicu i izvršnu direktorku Sage Goddessa koja je objasnila da to što je neko istog znaka kao vi ne znači nužno da vam odgovara kao ličnost.

"U partnerima tražimo dopune, a ne kopije sebe. Intuitivno tražimo ljude koji mogu popuniti naše praznine ili biti yin našem yangu, premda prevelika razlika svakako stvara sukob", govori Athena.

Blizanci privlače harizmom, a Rakovi su divni prijatelji: saznajte kako se vaš horoskopski znak ophodi prema drugimaBlizanci privlače harizmom, a Rakovi su divni prijatelji: saznajte kako se vaš horoskopski znak ophodi prema drugimaHoroskop otkriva kkao se ophodite prema drugima - saznajte da li ste zavodljivi, ljubomorni ili nežni i brižni...

Ovan

Najviše mu odgovaraju: Lav, Strelac.

Potreba Ovnova za avanturama najbolje će ih povezati s Lavovima i Strelcima, drugim vatrenim horoskopskim znakovima, koji razumeju vatreni temperament Ovnova. Vaga je, s druge strane, potpuno suprotan znak od Ovna, a i ostali vazdušni znaci koje karakteriše komunikativnost – frustriraju Ovna koji ne voli puno govoriti, već raditi. U vezama, Ovnovi se boje gubitka nezavisnosti.

Bik

Najviše mu odgovaraju: Devica, Jarac, Vaga.

Bik, koji je uvek otvoren za lepotu, dobar ukus i udobnost, najbolje će se slagati sa zemljanim znacima, Devicom i Jarcem, koji se takođe prepuštaju čulnom uživanju. Vaga i Bik, kojima vlada Venera, dobar su spoj za deljenje strasti prema umetnosti. Bikovi, koji se dosta oslanjaju na sebe, katkad se boje vezanja za nekoga.

Blizanci

Najviše im odgovaraju: Vaga, Vodolija i Lav.

Blizancima će jako odgovarati drugi vazdušni znaci – Vage i Vodolije, koji mogu ispratiti njihove intelektualne poduhvate i prepustiti se njihovoj ljubavi prema dobrom razgovoru. Blizanci se odlično slažu i sa Lavovima, ali ne i sa vodenim znacima – Ribama, Škorpijama i Rakovima, koji više žele ostvariti duboku fizičku i emotivnu vezu.

Rak

Najviše mu odgovaraju: Ribe, Rak, Škorpija.

Prema Rakovima se mora odnositi s velikim oprezom jer su jako osetljivi i najlakše ih je povrediti, a mnogi drugi znaci previše su grubi za nežnu dušu Raka. Rakovi se dobro uklapaju sa preostalim vodenim znacima, posebno sa maštovitim i ljubavlju ispunjenim Ribama koje se neće ustručavati zaplakati i saosećati s Rakom. Jarac, koji je suprotnost Raku, može mu pružiti podršku, sigurnost i oslonac, ali ne spada u partnere s puno empatije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.