Horoskop otkriva kako Mars menja životni put: otkrijte kakva vas budućnost čeka ako imate naglašen ili oslabljen Mars

Mars u Lavu zahteva uaplauz za sve što uradi i voli da bude u centru pažnje, a osobe kojima je Mars u Vodoliji brzo stiču prijatelje!

Znak i astrološka kuća u kojoj se nalazi vaš Mars, simbol akcije, seksualnosti i sukoba, pokazuju gde i kako trošite energiju, odnosno u kojim oblastima života ste najaktivniji. Pozicija planete akcije govori i o tome koliko ste preduzimljivi i koliko inicijative imate, bilo da se radi o pokretanju posla ili motivaciji drugih osoba iz vaše okoline. Takođe, Mars pokazuje i način na koji rešavate probleme.

Astro humor: kako se šale Blizanci, Vage i VodolijeAstro humor: kako se šale Blizanci, Vage i VodolijePripadnicima vazdušnih znakova društvena interakcija je izuzetno važna. Oni moraju da pronađu svoje mesto u društvu, steći osećaj…

Uticaj Marsa naglašen je u Ovnu, Škorpiji, Jarcu, a oslabljen u Vagi, Biku i Raku. Pozicija Marsa u fleksibilnim znacima, Blizancima, Devici, Strelcu i Ribama, dosta utiče na nervni sistem, zbog čega su osobe koje ga imaju, često nervozne, a odluke donose pod uticajem emocija. Osobe sa Marsom u Vodoliji su svojeglave i šarmantne, a sa Marsom u Lavu često u centru pažnje, zbog svog zanimanja ili harizmatičnosti.

Kliknite na sliku ispod, uradite natalnu kartu i saznajte u kojem se znaku i astrološkoj kući nalazi vaš Mars!

besplatna natalna karta.jpg

ZNACI U KOJIMA JE UTICAJ MARSA NAGLAŠEN:

Mars u Ovnu - Vaša energija je nepresušna, naročito seksualna. Vrlo ste ambiciozni, borbeni, strastveni, nestrpljivi i nagli pa vas je lako isprovocirati, a vaše reakcije mogu da budu eksplozivne.

Mars u Škorpiji - Posedujete ogromnu snagu volje i jake emocije. Vaša posesivna i ljubomorna priroda često vas tera na nesmotrene poteze. Hrabri ste, odlučni i borbeni, pa vas ne treba imati za neprijatelja.

Mars u Jarcu - Hladnokrvni ste, ali ako vaš prikriveni bes izbije, postajete neprijatni. Ne trošite vreme na sitnice, već da dobijete najveće priznanje za svoj rad. Uporni ste i izdržljivi. Poštujete tradiciju.

ZNACI U KOJIMA JE UTICAJ MARSA OSLABLjEN:

Mars u Vagi - Dosta energije trošite na druženje i stalo vam je da ostavite dobar utisak na okolinu. Vaše ponašanje često zavisi od vašeg trenutnog raspoloženja. Posedujete diplomatski takt i skloni ste kompromisima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.