Horoskop otkriva kako iskoristiti energiju Merkura u Vagi: evo šta treba da uradite do 10. oktobra 2018. godine

Iskoristite ovaj period da završite sve što odavno planirate - evo šta ne treba da propustite dok je Merkur u znaku vage!

Merkur u znaku Vage boravi od 21. septembra do 10. Oktobra 2018. godine. Nakon radoholika Device, na red je došla Vaga, koja se bavi samo odnosima sa drugim ljudima. Tokom 3. oktobra Merkur je u kvadratu sa Plutonom iz znaka Jarca, pa ste verovatno osetili probleme u komunikaciji, u radu aplikacija ili u bilo kojoj vrsti kretanja ljudi ili informacija.

Kratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2018. godine: Bika očekuje nova ljubav, a Ribe su spremne da oprosteKratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2018. godine: Bika očekuje nova ljubav, a Ribe su spremne da oprosteLjubavni horoskop otkriva ko će ponovo početi da veruje u ljubav, a ko će odustati od spašavanja davno propalog odnosa!

Devica je rad, rad, rad, ali sa Vagom tajna je u balansu. Međutim, taj balans je ovih dana narušen izazovnim aspektom od strane Plutona. Zbog toga, potrebno je naći nov način da usmerite svoj fokus i energiju.

Iskoristite ovaj period da završite sve što odavno planirate. Odradite napokon to generalno jesenje čišćenje kuće (koje je verovatno trebalo biti prolećno čišćenje, pa se oteglo), presložite police, napravite novi raspored nameštaja u dnevnoj sobi, pročitajte knjigu koju ste nekad davno započeli, spremite zimnicu, kupite sebi neki novi komad odeće za jesen.

Numerološka prognoza za oktobar 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojNumerološka prognoza za oktobar 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojMesečna numerološka prognoza za oktobar 2018. godine - evo kakvu sudbinu numerolozi predviđaju za vaš bioritamski broj!

Ovo nije vreme za velike životne promene, nema potrebe da pravite drame na emotivnom planu, ovaj tranzit Merkura ćete najbolje iskoristiti tako što ćete planirati. Planirajte zimovanje, planirajte buduće poslovne poteze, planirajte šta ćete čitati nakon što zavrišite sa ovom knjigom koja je dugo skupljala prašinu... Razgovarajte sa dragom osobom o nekim beznačajnim sitnicama, smejte se što više i jednostavno se utopite u šarenu svakodnevicu nadolazeće jeseni.

Astrolog: Miloš Tomić

Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.