HOROSKOP otkriva kako da iskoristimo uticaj Meseca: evo šta svaki znak treba da uradi dok je mlad Mesec u znaku Vage (AFIRMACIJA)

Mlad Mesec donosi velike promene, a evo šta svaki znak Zodijaka treba da uradi da bi pronašao mir!

Mlad Mesec u Vagi 19. oktobra 2017. inicira novi lunarni ciklus. "Ovaj će uzdrmati stvari. Doneti neočekivane, uznemirujuće i važne promene u naše situacije. Razlomiti nas. Skršiti stvari koje ne mogu podneti šokiranje sistema. Ovo nije fini mladi Mesec, ali sa Suncem i Mesecom u egzaktnoj opoziciji s Uranom, ovaj mlad Mesec je iskren u svojim namerama", opisuje astrolog Chani Nicholas.

HOROSKOP za ljubavni zanos i uzbuđenja: evo šta nam donosi Merkur u Škorpiji (do 7. novembra 2017. godine)...

Ističe kako ovaj mlad Mesec možemo iskoristiti da se rešimo stvari koje nas izbacuju iz ravnoteže, da dopustimo da nas istina promeni, da se "prisetimo kako je, kad se život zakomplikuje, važno sidro baciti duboko unutar sebe, pronalazeći mir koji nam niko i ništa ne može oduzeti".

podznak besplatno

Ove afirmacije u skladu s vašim horoskopskim znakom i podznakom mogu vam pomoći odrediti nameru za ovomesečni mlad Mesec kako biste na najbolji način iskoristili novi lunarni ciklus.

Ovan i podznak u Ovnu

Moja je namera biti iskren/a. Prema sebi. Prema svojim partnerima. U vezi sa svojim potrebama i odgovornostima prema sebi i drugima.

Moja je namera ne zamerati. Odbijam biti blokiran/a svojim protivljenjem i odbojnošću prema nečemu što ne mogu promeniti, nečemu što drugi ne mogu učiniti, nisu učili ili jesu učinili.

Moja je namera prihvatiti istinu kada dođe na videlo. Bez potrebe da je menjam kako bi mi odgovarala. Bez potrebe da me prikazuje u boljem svetlu.

Voljan/na sam učiniti ono što je potrebno da se osećam lakše. Malo otvorenije. Manje zabrinuto kontroliranjem ishoda.

HOROSKOP ZA MLAD MESEC U VAGI: evo kakva nas sudbina očekuje od 19. oktobra 2017. godine...

Neka mi ovaj mladi Mesec pomogne razumeti da zaslužujem iskrenu ljubav. Pravu ljubav. Ljubav koja nema veze s mojim statusom ili uticajem na život druge osobe. Ljubav radi ljubavi same.

Bik i podznak u Biku

Verujem da ću naći svoj put prema oslobađajućem poslovnom životu. Onom gde ću se osećati ohrabren/a iskreno izraziti, a istodobno biti lepo plaćen/a. Onom gde ću moći stvoriti zdrave navike koje će potaknuti moju kreativnost i osećaj blagostanja.

Verujem kako će mi promene u mom poslovnom životu pomoći da otvorim oči za vlastite potrebe. Neka mi ovaj mladi Mesec pomogne da se obvežem kako ću ih slušati. Neka mi pomogne naći okruženje u kojem ću napredovati. Dan za danom. Projekt za projektom.

Ovaj me mlad Mesec podjeća da se pripremim za uspeh koji želim doživeti. Podsećam se da trenutno mnogo učim o partnerstvima - profesionalnim i romantičnim. Podsećam se da sam povezan/a s dubokom i mudrom intuitivnom inteligencijom. Onom koja me vodi kroz teške odluke, ljubavna pitanja i svakodnevne stvari.

Blizanci i podznak u Blizancima

Kreativnost je sama po sebi nagrada. Ona nije sredstvo za postizanje cilja. Ona je celo putovanje.

Moja kreativnost ima vlastitu logiku, vreme i značenje. Moja kreativna energija ima vlastiti tempo i nežnost. Vlastitu žurnost i svesnost. Vlastitu inteligenciju i intuitivni proces.

Stvaram prostore u kojima moja kreativnost može procvetati. Prostore u kojima može razgovarati sa mnom. Prostore gde me može probuditi, učiti i provocirati delove mene koji bi radije igrali na sigurno.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.