Horoskop otkriva kako da iskoristimo energiju punog Meseca: ovako na nas utiče pun Mesec u znaku Device

Pun Mesec ulazi u znak Device 2. marta 2018. godine i njegov uticaj će se osećati sve do kraja meseca, a horoskop predviđa kako da iskoristimo njegovu energiju!

Ovaj pun Mesec određuje ton celog meseca - sad je vreme da popravimo, pročistimo ili eliminišemo sve što nam stoji na putu da uživamo u životu i da budemo otvoreni prema novim idejama i mogućnosti da u naš život uđe nešto novo!

Veliki mesečni horoskop: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje za mart 2018. godine

Pun Mesec 2. marta na 11. je stepenu Device, a prati ga stelijum u suprotnim Ribama: Sunce, Neptun, Merkur, Venera i Chiron. "Sunce je testosteron (muška energija), a Mesec estrogen (ženska energija). Zato ovde mamica i tatica - ili dve suprotne energije: muška i ženska - vuku svako na svoju stranu", objašnjava astrolog dr. Loretta Stadley, dodajući da bismo to mogli osetiti kako u svojoj vezi tako i unutar sebe. Tu je i unutrašnja borba (Ribe) i njena spoljna manifestacija (Devica).

"Ribe predstavljaju našu unutrašnju okolinu (duševno zdravlje), a Devica spoljni (telesno zdravlje)." U doba punog Meseca u Devici, dodaje astrolog, neverovatna je privlačenost telesnim i umnim, zato je to dobro vreme da se pozabavite svojim zdravljem, i to ne samo telesnim nego i mentalnim. Osim toga, podseća, "kad god vidite da se pojavljuje znak Device, uvek pomislite "um iznad materije" i "manifestaviju sudbine"! To u osnovi znači: 'Dosta je analiziranja i razmatranja metodologije 'korak po korak' - mrdni se!"

Opoziciju između punog Meseca u Devici i Sunca u Ribama praćenog skupom planeta astrolog Patricia Liles vidi kao uravnoteženje sanjarskog i poetskog svojstvenog Ribama praktičnom, "uzemljenom" mudrošću Device. "Osa Ribe - Devica vezana je uz služenje, uravnotežujući davanje i primanje te suštine i činiti." Takođe, Devica nam pomaže prilagoditi se novim okolnostima, bilo da su one ograničavajuće, bilo da omogućuju ekspanziju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.