Horoskop otkriva kada se želje ostvaruju: ovo su najsrećniji dani u 2017. godini za vaš znak Zodijaka

Sreća je nadohvat ruke, samo zamislite svoju najveću želju, otvorite oči i laganim korakom krenite ka svom cilju! Možda ne verujete, ali sve što vaše srce iskreno poželi postaje moguće! Pročitajte koje dane u 2017. godini su zvezde označile kao vaš srećan period...

OVAN

Uspećete da prevaziđete sve nevolje, hrabro se suočite sa izazovima i suprotstavite se sa jačima od sebe. Sposobnost življenja života punog avantura i novih iskustava učiniće vam ovu godinu posebnom u odnosu na prethodnu. Previše uzbudljivih trenutaka očekuje vas na polju međuljudskih odnosa, u ljubavi, u prilikama koje će vam omogućiti da privučete naklonosti drugih.

U godini ste kad bi vam neke osobe mogle postati bitne, pa ćete više ići za tim da udovoljite njima nego sebi, a njihov osmeh i zadovoljstvo biće vam najveća nagrada. Postaćete nesebični i velikodušni pa ćete poput magneta privlačiti druge ljude u svoju blizinu. S lakoćom ostvarujete nova poznanstva koja će vaš život učiniti još bogatijim i sadržajnijim nego što je bio.

Najsrećnija razdoblja u godini:

3. 2. - 3. 3. Mogli biste da se zaljubite snažno i strastveno, ostvarite finansijske dobitke, uživate u pažnji i komplimentima koji će stizati sa svih strana.
28. 4. - 6. 6. Venera je u vašem znaku i, osim što donosi sreću u ljubavi, ovo je vreme u kojem možete unovčiti svoje znanje i poslovne veštine.

BIK

Iako ste poznati po tome što vam za sreću nije potrebno puno, i ukusno jelo dovoljno vam je za uživanje, u ovoj godini ispunjenje pronalazite u mnogo krupnijim životnim iskoracima. Svaki izlazak iz zone sigurnosti biće za vas pobeda nad strahom i ličnim nesigurnostima.

Ako se usudite da uradite stvari koje nikada ranije niste smeli ni da pokušate počećete više da uživate u životu, a i imaćete veći osećaj vrednosti. Sreću možete pronaći u promeni posla, zdravom načinu života, kućnom ljubimcu, redovnim vežbanjem, gubitku telesne težine...

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.