Horoskop otkriva: evo u kojoj je kući pun Mesec u vašem znaku i šta nam to govori

Vulkan emocija počinje da ključa, a evo kako vam maguja punog Meseca pomaže da dosegnete mir!

Pun Mesec u Jarcu 9. jula omogućava nam da nežno odredimo granice, verujemo u vlastitu sigurnost i slavimo uvidevši koliko smo daleko stigli, kaže astrolog Sandra Sitron. Kako je zemljani pun Mesec u Jarcu nasuprot osetljivom vodenom Suncu u Raku, ovo je retka prilika da istovremeno njegujemo emocionalno saosećanje i logički napredak, da se krećemo napred-nazad između te dve suprotnosti - koje jedna drugu podstiču.

Sistematični Jarac želi da znate ko ste i svojim integritetom postavite granice. Što više znate o sebi, o tome šta vam je potrebno i šta ćete dopustiti - to se možete osećati sigurnije da otvorite srce i budete ranjivi, kaže S. Sitron. S druge strane, Rak otvorena srca želi da budete meki i zračite ljubavlju. Što više vjerujete da dobijate ljubav od partnera, prijatelja i porodice, to je jača vaša vera i u vlastitu unutrašnju snagu.

Horoskop mašte i ljubavne čežnje: evo šta nam donosi pun Mesec u Jarcu...

Međutim, ovaj pun Mesec prate neki napeti aspekti. Pluton ga podstiče na transformaciju i da pusti da prošlost umre. Mars podstiče Sunce na defenzivnost. U središtu tih frenetičnih aktivnosti Jupiter se ponaša i kao trener i kao sudija: optimistično uverava sve igrače da rade zajedno kako bi došli do kreativne ekspanzije i novog načina napredovanja, slikovito opisuje S. Sitron.

Odbrambenistav se stvara i dodajte zbog različitih razloga - naš je posao sada da ustanovimo gde se uključuju naši i da ih deaktiviramo. Jer, tokom ove Mesečeve faze mogući su sukobi. Imajući to na umu, jesmo li u stanju da budemo posmatrači u vlastitu umu? Možemo li uhvatiti sebe kako posežemo za defenzivnom rečju ili stavom - i da to otpustimo i nađemo drugi način reagovanja? Akos e pojavi neka snažna emocija, savetuje S. Sitron, dajte sebi vremena da emocija splasne kako biste mogli razmisliti hladne glave i reagovati na način koji će biti produktivan.

Uprkos izazovima, ovo je vreme da slavimo napredak koji smo postigli tokom prošlog Mesečevog ciklusa u Raku (ili tokom prošle godine), koji je osvetlio teme otvaranja našeg srca, dopuštanja ranjivosti i učenja kako tetošiti sebe i dobro se brinuti za svoje unutrašnje dete, ističe S. Sitron i rezimatra aspekte vezane uz ovaj pun Mesec. Njegova konjunkcija s Plutonom u Jarcu podstiče na otpuštanje kontrole: svaki put kad ovaj vikend svesno otpustimo kontrolu, stvaramo prostor za vlastiti rast. Iako nam to možda neće biti ni lako ni prijatno, valja znati da će nam dugoročno pomoći da se vidimo kao autoritet i da naš integritet procveta.

Opozicija s Marsom u Raku može se opisati kao vulkanska erupcija. Nađite način za širenje izvan svojih granica, pokrenite se napred, suočite s izazovima, osetite kreativnu vatru, izrazite sebe, savetuje astrolog. Gde god da ste dosad oklevali, sada možete krenuti napred. Ali ta akcija mora dolaziti iz otvorena srca, saosećanja, a ne da bude destruktivna poput lave što spaljuje sve pred sobom. Aspekt s Jupiterom omogućuje nam neograničeno izražavanje jednostavnim, bazičnim alatima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.