Horoskop - osetićemo veliko olakšanje: saznajte šta nam sutra donosi Merkur u direktnom hodu

Plašili smo se retrogradnog Merkura i njegove mračne senke, a 28. marta on prelazi u direktan hod i otkriva nam dugo skrivene istine! Vreme je da probušimo balon iluzija...

U jutarnjim satima 28. marta Merkur završava svoje retrogradno kretanje i na 16 stepenu Riba, gde se nalazi i Neptun kreće prema napred.

Možemo osetiti neko olakšanje. Kao da neki stari tereti, opterećujuće misli, zastoji i odlaganja nestaju i ustupaju mesto jasnoći i većoj motivaciji. Sada možete bolje videti i protumačiti ono što vam se događa ili vam se događalo u prethodnom periodu. Dobijate neke odgovore, stvarate sporazume, pokrećete ono što je stajalo na mestu.

Horoskop - očekuje nas eksplozija ljubavnih osećanja i strasti: evo šta nam donosi moćna Venera u Ribama (do 20. aprila 2019.)Horoskop - očekuje nas eksplozija ljubavnih osećanja i strasti: evo šta nam donosi moćna Venera u Ribama (do 20. aprila 2019.)Horoskop za ulazak Venere u znak Riiba - do 20. aprila bićemo žrtve rizičnih ljubavi, starih strasti i moćnih osećanja... Evo…

Mesec se nalazi u Jarcu, približiće se Saturnu, Plutonu i južnom Mesečevom čvoru. Nešto vezano uz prošlost, neko iskustvo, emocija, nerešeni problem, nešto što je samo gurnuto pod tepih a nije do kraja rešeno može imati uticaj na nas ovih dana. Možda doživimo neku emotivnu katarzu, možda nam se probude uspomene, možda nas nađe neka dobro čuvana tajna, afera ili pukne balon iluzija, pa nam se ukaže istina.

A istina dolazi kad smo spremni za nju, kad ju prizovemo, kad možemo da je podnesemo.

I dobro je da je zatražite, zato idite za onim što želite saznati, pitajte, tražite odgovor. Važnije je znati na čemu ste, nego stajati na mestu i živeti u nadi.

I ako treba, neka nas i zaboli na neko vreme. Sigurno je da će trajati kraće, nego da okrećemo glavu na drugu stranu jer ne možemo pobeći od stvarnosti.

Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 1. aprila 2019. godineNedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 1. aprila 2019. godineDve tarot karte kreiraju put sudbine ove nedelje - očekuju nas nežnopst, ljubav i dobre promene...

A stvarnost nas sada zove na suočavanje.

Neki novi momenti i spoznaje mogu biti vezani i uz posao koji radite, vaš poslovni status, cilj koji želite ostvariti, odnos sa autoritetima, ocem, starije osobe, preuzimanje odgovornosti.

Nešto iz prošlosti može opet biti servirano ispred nas. Ako se to dogodi, pravi je trenutak da saznate zašto je to tu i kako to možete rešiti.

Astrolog: Julijana Oremović

Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.