HOROSKOP OD PETKA DO NEDELJE: evo šta nam donosi sudbonosna igra planeta (do 11. decembra)

Horoskop predviđa zabavu, važne promene i zajedničke aktivnosti za budućnost, a evo kakva vas sudbina prati do ponedeljka!

Horoskop predviđa da je 8. decembar sjajan lunarni dan, Mesec je u Lavu i pravi sve trigone sa Suncem u Strelcu tokom jutra i prepodneva. Takav aspekt nas podstiče da budemo aktivni i da uživamo više. Mesec u Lavu voli životne radosti, zabavu i ljubav. Danas treba da budete aktivni, da krenete s nekim novim aktivnostima. Ako već niste, onda je povoljno vreme u poslepodnevnim satima, dok je Mesec u trigonu sa Uranom. Moguće su brze promene i neočekivana dešavanja.

HOROSKOP ZA VIKEND: kako da iskoristite energiju moćne Mesečeve mene (do 11. decembra 2017.)

Važno je da pokažete smelost. Mars se sprema da uđe u Škorpiju praveći sekstil sa Saturnom. Tako da će doneti izdržljivost i snagu da se nešto uradi uspešno. Svaki zadatak ima velike šanse da bude dobro odrađen. Sutra, 9. decembra Mars ulazi u Škorpiju, znak gde će njegova snaga doći do punog izražaja. To nam donosi više energije, volje i emocija, a kod nekih i pojačane strasti, ali i promene.

besplatna natalna karta.jpg

U noćnim satima Mesec će biti u trigonu sa Merkurom, trigonu sa Saturnom i sekstilu sa Marsom. Sjajni aspekti donose dobre odnose sa drugima, susrete, druženja i upornost, kao i mogućnost da nešto uradite što će imati trajni uticaj. Noć će biti dinamična, aktivna i puna dešavanja. Mesec je u sekstilu sa Marsom u Vagi, dok se Merkur sve više odvaja od Saturna, pa će mnogima to doneti olakšanje i otklanjanje prepreka u komunikaciji, dogovaranju, čekanju vesti ili na novca.

Pred nama je jedan veoma dobar dan i još bolja noć! U 21 i 39 časova počinje 21. lunarni dan koji je najbolji za lečenje i isceljivanje. To je dan kada se situacije dešavaju brzo i u povoljnom pravcu. Večeras je dobro da započnete s nekim tretmanom lečenja, posebno dok je Mesec egzaktno u trigonu sa Saturnom u Strelcu.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.