Horoskop - od DANAS vlada magija mladog Meseca u Ovnu: krajem marta otvaraju se nove karmičke rane

Horoskop - mračne senke i teška energija tokom mladog Meseca u Ovnu, ali KIron donosi isceljenje!

Danas, 24. marta pojaviće se mlad Mesec u znaku Ovna i donosi znčajne restrikcije za mnoge od nas, piše Lovesensa.

Ovo će biti izazovna energija mladog Meseca koja će doneti bolest i tugu. Formirajući konjunkciju sa Kironom, mlad Mesec krajem marta može otvoriti nove karmičke rane krajem marta.

Epidemija korona virusa donela je određeni stepen straha i panike, a mlad Mesec će još više podstići ovu mračnu energiju. Ipak, ne zaboravite da Kiron donosi sa sobom moć isceljenja.

Šta govori prvo SLOVO vašeg imena: veruje se da ima moćan uticaj na sudbinu i karakterŠta govori prvo SLOVO vašeg imena: veruje se da ima moćan uticaj na sudbinu i karakterPrvo slovo vašeg imena određuje sudbinu!

Bez obzira na rane, uspeće da nam donese mudrost koja će pomoći da se iscelimo. Očekuje nas pojačana empatija i saosećanje, a kao zajednica ljubavi uspećemo svi zajedno da uđemo u energiju isceljenja.

Mlad Mesec nalazi se na četvrtom stepenu Ovna, a samo jedna glavna planeta biće sa njim u aspektu. To je moćni Saturn sa kojim je mlad Mesec u sekstilu.

Mesečevi čvorovi, zajedno sa Lilit i Kironom, imaće veći uticaj na ovaj mlad Mesec od bilo koje planete. Lunarni čvorovi povezani su sa karmom, porodicom i prethodnim životom.

Kiron je povezan sa magijom isceljenja, kao i karmičkim ranama. Sličnu takvu energiju donose i Lilit i Mesečevi čvorovi.

Sekstil mladog Meseca i Saturna donosi nam istrajnost koaj je potrebna da preživimo i naučimo lekciju iz teških vremena. Bićemo odgovorni i praktični, a uprkos teškoćama uspećemo da završimo sve zadatke koje nam život iznova zadaje.

Otvara se prostor za mudrost i razmenu znanja. Pitajte starije za savet, a mlade naučite novim lekcijama.

Predstavljajući i ranjavanje i isceljneje, Kiron će imati veliki uticaj na ovaj mladi Mesec. Sa Kironom naše emocionalne i duhovne rane izlaze na površinu. Više ih ne skrivamo.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.