Horoskop od 8. jula do 1. avgusta 2019. godine: saznajte kakvu sudbinu vašem znaku donosi retrogradni Merkur

Retrogradni Merkur uskoro započinje svoj put i donosi velike tajne! Saznajte kakva sudbina očekuje vaš znak Zodijaka...

Kako već uglavnom svi znamo ili smo čuli da se planete kreću retrogradno i da u svom hodu unazad uglavnom mnoge stvari idu pogrešnim putem ili su u stagnaciji. Dešava se da kod pojedini osoba budu rešene neke stvari baš za vreme retrogradnog Merkura.

On nam prestavlja komunikaciju, papire, ugovore, dogovore, transport, pošte, pisma, učenja, predavanja, tehniku za komunikaciju, kvarove i još mnogo stvari u našem životu i koje nas okružuju. Osobe koje imaju naglašen Merkur u svojoj natalnoj karti ili su Blizanci, Device kojima vlada Merkur one će osetiti ovaj retrogradni tranzit više nego drugi znaci. Kako on vlada našim mislima i razmišljanjima onda treba paziti kakve odluke donosite jer možda posle se neće moći promeniti. Mnoge osobe će imati probleme i pogrešne odluke što se može tek posle ispostaviti.

HOROSKOP - očekuje nas mračni retrogradni period: evo kada će nam planete doneti životnu olujuHOROSKOP - očekuje nas mračni retrogradni period: evo kada će nam planete doneti životnu olujuHaotičan položaj planeta donosi retrogradan period u kojem će se mnogi vratiti korak unazad! Saznajte kada treba posebno da…

Ne preporučuje se započinjanje gradnja kuće, kupovina, prodaja, kretanje na put, započinjanje novog posla, popravke jer mogu da se dese ponovni kvarovi. Sada je najbolje da izbegnete mnoge stvari od životne važnosti i bavite se nekim svakodnevnim stvarima. Merkur se kreće od 8. do 19. jula kroz Lava, a od 19. do 1. avgusta kroz Raka i posle nastavlja direktan hod kroz Raka sve do 11. avgusta. Posle prestanka retrogradnog Merkura život se vraća u normalu . Ovaj mesec jul svakako nosi svoju težinu jer se u kosmosu kreću čak pet planeta retrogradno - Jupiter, Saturn, Neptun, Pluton i Merkur. Događaju se i dva pomračenja totalno pomračenje Sunca u Raku 2. jula i delomično pomračenje Meseca u Jarcu 16. jula o čemu će biti posebno govora.

Saznajte kako će retrogradni Merkur uticati na vaš horoskopski znak:

OVAN kod vas ovaj retrogradni Merkur donosi razna iskušenja. U prvom delu dok tranzitira kroz Lava do 19 Jula vi bi trebali dobro da potvrdite dogovor sa saradnicima jer u protivnom bi moglo doći do greške i da se dobro niste razumeli. Kako vi ne merite reči i niste strpljivi sada treba dobro paziti šta pričate da ne dođe do greške. Svakako budite oprezni u svemu Ako imate neki dug sada bi ga mogli vratiti uz pomoć partnera ili porodice.

BIK vi u ovom periodu retrogradnog Merkura trebate dosta biti skoncentrisani i oprezni posebno kada je posao u pitanju. Sve do 19. pazite na potpisivanje ugovora i posao da vam se ne dešavaju loše stvari. Vaša planeta Venera će tranzitirati kroz Raka što kod vas budi strasti pa ako imate partnera pazite kada vam se pojavi druga osoba. Od 19. Merkur se vraća u Raka što će biti povoljno sa vašim znakom što vam donosi mnoge olakšice na poslu a uz Uran se sve menja na bolje.

BLIZANCI na vas najviše utiče ovaj retrogradni Merkur jer je vaš vladar pa dobro pazite a posebno da vaše pisane forme ne stignu na pogrešno mesto jer onda teško možete da nađete reči da se iskupite. Dok Merkur tranzitira kroz Lava onda možete nešto i da uradite mada su i druge planete retrogradne pa sve teže ide. Kako je Venera u vašem polju finansiju onda sigurno napredujete u tom polju tako da nema potrebe da brinete.

RAK kako se kod vas dešava pomračenje Sunca i u vašem polju partnera pomračenje Meseca onda ovaj retrogradni Merkur iz Lava u prvom delu čak može da donese neko lepo iznenađenje da dobijete neki novac od kog ste već odustali. Pojedini Rakovi mogu imati razne nepredviđene probleme. Kada Merkur od 19. uđe u vaš znak onda vam donosi lepe poslovne prilike, odlazak u inostranstvo ili poslovanje sa strancima . Mnogi Rakovi sada mogu da se sele menjaju grad, državu ili samo stan.

LAV kod vas je dosta povoljna prilika u prvoj polovini meseca samo trebate biti oprezni da ne donosite nikakve odluke ishitreno. Ovaj retrogradni tranzit Merkura vama može doneti ako imate neku sudsku parnicu da se završi ili ako vam duguju neki novac da vam baš sada bude vraćen. Dok Merkur bude u Raku onda treba dobro da proverite informacije poslovne saradnike i sve osobe oko sebe da ne dođe do prevare.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.