Horoskop - od 7. aprila vlada misteriozan kvadrat Marsa i Urana: naš život se drastično menja u narednim danima

Horoskop - evo koje promene nas očekuju dok traje kvadrat Marsa u Vodoliji sa Uranom u Biku!

Horoskop za kvadrat Marsa u Vodoliji i Urana u znaku Bika!

Mars u Vodoliji kreira kvadrat sa Uranom u Biku, a efekte ćemo osetiti tokom narednih nedelja. To nam daje priliku da zaista osetimo ovu energiju i ono što nam ona nudi, piše Lovesensa.

Mars je planeta akcije i energije, a Uran je planeta promena i buđenja. Mars je pojačavač energije i Uran voli da pretresa stvari kako bi stvorio smislene promene.

Nema sumnje da trenutno prolazimo kroz period promena i iako je ovo možda naglašeno u okviru ovog usklađivanja, nudi nam i novu perspektivu.

Horoskop - Ružičasti Supermesec donosi predivnu energiju za ova 3 znaka: ljubav i kosmos su na njihovoj straniHoroskop - Ružičasti Supermesec donosi predivnu energiju za ova 3 znaka: ljubav i kosmos su na njihovoj straniEvo kojim znakovima će Ružičasti Supermesec doneti nešto prelepo, romantično i nadahnjujuće!

Kada se Uran i Mars zbliže, oni nas uče da tražimo nove mogućnosti među promenama. Njihova energija nas podstiče da pronađemo temelj i osećaj pripadnosti, iako su stvari oko nas haotične.

Uran i Mars žele da potražimo mogućnosti, oni žele da vidimo nove ideje i nove vizije koje se mogu rađati za vreme ovih promena.

Kada su stvari oko nas u haosu, teško je pronaći balans. Ali ovo usklađivanje omogućava nam da se osećamo samopouzdano i motivisano i da verujemo svojoj intuiciji i vidimo gde možemo preduzeti nešto, a ne da se osećamo ograničeno.

Ta energija traži od nas da radimo sa onim što nam je dato i da vratimo kontrolu nad svojim životima.

Zapamtite, na fizičkom nivou možemo se osećati ograničeno, ali naša duša i dalje ima moć da se uzdiže i uzdiže. Naša duša je i dalje slobodna da stvara, povezuje, deli, podučava i nastavlja da prati svoj put.

Ne moramo dozvoliti da nas ograničavaju fizička ograničenja. Ne treba da se bojimo. Umesto toga, možemo pronaći načine da iskoristimo svoju unutrašnju snagu i iskoristimo ono najbolje što nam se pruža.

Mars i Uran žele da pronađemo svoju slobodu. Žele da počnemo da vidimo kako možemo da radimo sa onim što nam je dato.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.