Horoskop od 4. do 19. avgusta 2020. godine: saznajte šta nam dobro donosi Merkur u znaku Lava

Sada je Merkur u Lavu, što znači da nas očekuje osvešćenost, želja za ostvarenjem ambicija, jasne reči, planovi i dogovori.

Naše misli, konverzacija i planovi počinju mnogo brže da se ostvaruju kada Merkur u direktnom hodu pređe u znak Lava, 4. avgusta 2020. godine.

Merkur će u ovom znaku Zodijaka ostati sve do 19. avgusta, a u astrologiji ova planeta predstavlja komunikaciju, unutrašnji dijalog i povećava težinu izgovorenih reči. Ova planeta se brzo kreće, pa je tako do nedavno bila u znaku Raka i donela period u kojem smo se značajno bavili emocijama, emotivnim odnosima, porodicom i ljubavi.

Za 5 dana otvara se portal LAVLJA KAPIJA: očekuje nas 7 dobrih stvari i moćna energijaZa 5 dana otvara se portal LAVLJA KAPIJA: očekuje nas 7 dobrih stvari i moćna energijaEvo kojih 7 stvari možete očekivati kada se otvori portal Lavlja kapija!

Sada je Merkur u Lavu, što znači da nas očekuje osvešćenost, želja za ostvarenjem ambicija, jasne reči, planovi i dogovori. Međutim, mogući su sukobi, jer nas Merkur u ovom vatrenom znaku podstiče da kažemo ono što ranije nismo smeli, daje nam hrabrost da govorimo istinu, ali i sebe i druge direktno sa njom uočimo.

To može doneti trenutne posledice ili neslaganja, ali i rasterećenje i osećaj slobode. Koliko god istina ponekad bila surova, mnogo je blaže kada ispliva ranije, nego kada laž i obmana rastu skriveni "ispod tepiha zabluda".

Istovremeno sa energijom Merkura u Lavu osetižemo i uticaj punog Meseca u Vodoliji, kao i aspekte Urana i Saturna. Spoj ovih planeta znači samo jedno - drastične promene kojih odmah postajemo svesni.

Merkur u Lavu donosi šansu da izrazite sebe, pokažete najbolje i iskoristite velike mogućnosti koje vam se nude. Moguće je da na početku nećete shvatati iz kojeg razloga vam se nešto govori ili dešava, ali samo budite pažljivi i fokusirani i naučite nove lekcije.

Očekuju nas i mali izazovi. Merkur pokazuje koje sfere svog života moramo energetski da očistimo i kojih stvari treba da se oslobodimo.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.