Horoskop - od 4. aprila imate šansu da privučete srećnu budućnost: evo kakve uspehe i ostvarene želje donosi konjunkcija Jupitera i Plutona

Horoskop - konjunkcija Jupitera i Plutona donosi uspešnu budućnost, ali čuvajte se jedne zamke od 4. aprila!

Konjunkcija Jupitera i Plutona događa se na svakih 13 godina, a u 2020. godini događa se četiri puta u Jarcu - 3. decembra, 4. aprila, 30. juna i 12. novembra, piše Lovesensa.

Ova konunkcija utiče na moć i podsticaj za ostvarenje ambicioznih planova za uspeh an najvišim nivoima. Bićete odlučni, uporni i bezobzirni, pa vas od 4. aprila očekuje veliko ostvarenje uspeha.

Vi ste srećna osoba, ali svoju sreću ne treba da uzimate zdravo za gotovo. Dobru karmu kreirate ako ste darežljivi, a ne ako ste pohlepni. Važno je da budete etični i da negujete dobrotu u svojoj duši, ne dozvolite da vam uspeh udari u glavu. Ovaj aspekt će vas brzo učiniti uspešnim, ali moguće je da nećete biti spremni za takav veliki preokret i nemate sposobnost da se nosite sa vrtoglavim uspehom. Potrebna vam je mudrost i smirenost kako biste situaciju dobro iskoristili.Pre obilja i uspeha potrebna je mudrost i duhovni razvoj kako biste znali da sačuvate svoju dušu.

Mesečni ljubavni horoskop za april 2020. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaMesečni ljubavni horoskop za april 2020. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaVeliki mesečni ljubavni horoskop - saznajte šta vaš znak očekuje u ljubavi do kraja aprila!

Ipak, Univerzum vam daje snagu i podstiče vas da nikada ne zaboravite na prave vrednosti. Od 4. aprila mnoga prijateljstva i odnosi biće na testu, a najbolji ishod dogodićete ako vi ostanete vi, odnosno i dalje budete verni pravoj prirodi svog bića.

Konjunkcija Jupitera i Plutona čini da budete uspešni u onome što želite da ostvarite, pa možete uskoro očekivati drastičnu promenu u svom životu. Svaki napor i trud biže zaista vredno nagrađen, a vi treba da napravite plan kako ćete postupati u prosperitetnoj fazi života.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.