Horoskop od 20. do 31. oktobra 2019. godine: ova 3 znaka očekuje magija prave LJUBAVI

Horoskop - evo koja 3 znaka očekuje čarobna ljubav u narednih 10 dana!

Jesen je definitivno najromantičnije doba godine, jer upravo u jesenjim mesecima više nego ikad želimo ljubav, sklad, brigu i toplinu, piše Lovesensa.

Mnogi maštaju kako hladne jesenje večeri provode u društvu partnera, u toplom zagrljaju, uživajući u mirisima jeseni. Često toliko želimo ljubav da zaboravljamo da obratimo pažnju na znakove koje nam Univerzum svakodnevno šalje.

Univerzum ukazuje na to da sve ima svoje vreme i da će se srodna duša pojaviti u pravom trenutku. Prava ljubav sreće se samo jednom u životu. neki imaju sreće da je upoznaju u mladosti, dok neki prave bezbroj gršaka, pa tek onda sreću osobu koja zna kako da im zaleči emotivne rane i pokaže šta je istinska ljubav i sreća.

Kratak ljubavni horoskop od 17. do 31. oktobra: Škorpija otvara srce za novu ljubav, a Vodolije očekuje romantično nadahnućeKratak ljubavni horoskop od 17. do 31. oktobra: Škorpija otvara srce za novu ljubav, a Vodolije očekuje romantično nadahnućeLjubavni horoskop - još uvek ste daleko od snova, ali ljubavni život postaje lepši!

Period od 20. do 31. oktobra biće vrlo važan kada je u pitanju ljubavni život nekih znakova Zodijaka.

Strelac

Astrolozi ističu a u ovim danima osobe rođene u znaku Strelca imaju veliku šansu da upoznaju svoju pravu sudbinu. Vaša srodna duša pojaviće se iznenada i potpuno će vam preokrenuti život. Lako ćete zaboraviti na prethodne odnose i razočaranja iz prošlosti. Važno je otpustiti negativna osećanja i teške uspomene. Postoji velika mogućnost da se prava ljubav ušunja u vaš život. Pristupite ovom odnosu otvorenog srca, budite iskreni i uživajte u ljubavi bez straha.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.