Horoskop -od 19. novembra do 3. januara 2020. godine: evo šta nam donosi haotičan Mars u Škorpiji

Horoskop - očekuju nas veliki izazovi do 3-. januara 2020. godine jer je Mars ušao u znaku Škorpije!

Pripremite se za vrlo intenzivan period koje će trajati od 19. novembra do 3. januara, a biće obeleženo kretanjem Marsa znakom Škorpije.

Ovaj Mars usmrćuje, spaljuje i ruši sve što nije dobro za nas i pritom nema milosti. On ne okoliša već vrlo dobro zna kuda ide i šta treba da učini. Mana mu je što ne poznaje umerenost – ili mrzi ili voli; ili pomaže ili odmaže; ili gradi ili ruši. On nikada nije neutralan, zato će i naše aktivnosti u narednih nešto više od mesec dana biti "obojane" krajnostima.

Horoskop - očekuje nas najjači udar retrogradnog Merkura: evo kada posebno treba da budete oprezni ove nedelje (do 24. novembra 2019.)Horoskop - očekuje nas najjači udar retrogradnog Merkura: evo kada posebno treba da budete oprezni ove nedelje (do 24. novembra 2019.)Horoskop - retrogradni Merkur je najjači pred kraj svoje vladavine! Evo kada nas očekuju najveći izazovi u ovoj nedelji...

Nekad zna biti vrlo okrutan i nemilosrdan. Lako je moguće da u idućim nedeljama češće nailazimo na ljubomoru, zavist, destruktivne reakcije bližnjih, pa i osvetoljubivost – moraš biti kažnjen/a za ono što si mi učinio/la. Nije isključeno da i sami ne pokleknemo takvim nagonima.

Već smo tokom vladavine Škorpije a svedočili odlascima nekih osoba. Sa ovim Marsom moglo bi biti još separacija i odlazaka.

Ali njegova silna energija, budemo li je ispravno koristili može nas ohrabriti da se ulovimo u koštac i s najzahtevnijim izazovima, da izdržimo najveće napore i podnesemo odricanja koja su potrebna kako bismo ostvarili zacrtani cilj.

Snaga volje je neverovatna. Spremnost na radikalne, dubinske promene, takođe. Vreme je za dubinsko čišćenje, susret sa onim što je spremno izaći iz naše podsvesti. Suočimo se s vlastitim strahovima. Pogledajmo ih u oči.

Uz pomoć njegove energije možemo osvestiti i razviti ličnu moć. A moć koju smo predali u tuđe ruke sada vraćamo sebi.

Počela je vladavina boginje Mokoš: evo kako da ispletete niti dobre sudbinePočela je vladavina boginje Mokoš: evo kako da ispletete niti dobre sudbineKroz svaku je ženu protkana boginja Mokoš kao aspekt Majke Zemlje. Što smo mi kao žene povezanije sa svojom iskonskom čarobnom…

Ovo je vrlo strastvena energija, pa će se i situacija u ljubavnom životu mnogima zahuktati. Kako će se okolnosti razvijati zavisi od njegovog uticaja i poziciji u vašem ličnom horoskopu, a scenariji su sledeći:

– ljubavni trouglovi, nevera

– odnos koji započinje zbog jake fizičke privlačnosti

– kraj veze

– problemi u odnosima zbog ljubomore, kontrole, manipulacije, posesivnosti

– kvaliteta seksualnog života u odnosima postaje jako važna, ako ne i presudna za dalji razvoj događaja

Što se zdravlja tiče više pažnje posvetite reproduktivnim organima.

Budite oprezniji u rukovanju sa tuđom imovinom i novcima. Novac drugih ljudi, kredit, ušteđevina, nasledstvo, osiguranja, finansijske investicije, sada dolaze na red.

Astrolog: Julijana Oremović

Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.