Horoskop od 15. maja do 8. juna 2019. godine: najlepše ljubavi nastaju dok traje magija Venere u Biku

Horoskop - ulazak Venere u znak Bika je kao najsenzualniji ples ili kao susret starih ljubavnika u čijim srcima još uvek gori plamen strasti! Saznajte kakva će se čarolija useliti u vaš život do 8. juna 2019. godine...

Kada Venera uđe u Bika - Sve lepo će vam doći kada se dogodi ovo poravnanje sa Venerom i Bikom od 15. maja do 8. juna! Ona donosi jednostavnost u naše živote i daje vam energiju da počnete graditi odnose. Susreti su sjajni – spori i senzualni. Sezona Bika donosi spor ples vašoj dubokoj romansi.

Planeta ljubavi, Venera je vladar i Vage i Bika. Voli imati vlastito zadovoljstvo i upravlja ljubavnim životom u našem fizičkom svetu.

Budući da je ljubav zagonetka, trebamo početi poštivati Venerinu poruku – ona daje neke tragove. Bik i Venera takođe se usredsređuju na novac kao i na hranu i krajolik – savršen spoj za ljubavnike.

Ponekad se takva izgradnja može dogoditi od početka ili ćete možda morati raditi na područjima u kojima postoje praznine koje treba rešiti. Finansijska i romantična pitanja zahtevaće vašu interakciju tokom tog vremena.

Horoskop slatke ljubavi: ova 3 znaka očekuje romantična sreća do kraja maja 2019. godineHoroskop slatke ljubavi: ova 3 znaka očekuje romantična sreća do kraja maja 2019. godineMesečni horoskop - ova 3 znaka očekuje period ostvarenja ljubavnih snova!

Susreti tokom sezone Bika su sjajni – spori i senzualni. Sezona Bika donosi spor ples vašoj dubokoj romansi.

Flertovi nisu aktualni tokom ovog poravnanja. Slučajna strast neće pomoći vašem odnosu. Ovaj put morate ići na predanost – biti dugoročno povezani. To je način na koji to Bik voli.

Međutim, Bik takođe ima problem – voli biti tvrdoglav. Tvrdoglavost u vezi je strašna. To ubija odnos. Morate biti fleksibilni i otvoreni za različite predloge vašeg partnera. Isto važi i za vašeg partnera.

Osim toga, uvek postoji značajna količina kompromisa na koju trebate biti spremni. Bik ne želi da se ta promena dogodi – ali treba da delujete u skladu sa svojom slobodnom voljom i učinite da stvari rade u vašu korist. Fleksibilnost će pomoći rastu odnosa.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.