Horoskop - od 13. avgusta očekuje nas teška i mračna energija: evo kako da se izborite sa sudbinom koju donosi kvadrat Marsa i Plutona

Horoskop - kakvu karmu i velike promene donosi mračan kvadrat Marsa i Plutona...

Svake godine Mars kreira kvadrat sa Plutonom kako bi doneo male turbulencije u naš život, promenio njegov tok i izbacion nas iz zone komfora.

U 2020. godini svedoci smo brojnih izazova i drastičnih promena, a kvadrat Marsa i Plutona doživežemo čak tri puta.

Prvi u nizu dogodiće se 13. avgusta, a zatim ans očekuje 9. oktobra, pa 20. decembra. Sva tri su međusobno povezana, ali nas svaki od njih na jedinstve način uči i upućuje ka novim horizontima života.

HOROSKOP ZA JESEN: Ovih 5 horoskopskih znakova očekuju drastične životne promeneHOROSKOP ZA JESEN: Ovih 5 horoskopskih znakova očekuju drastične životne promeneČuveni ruski astrolog Pavle Globa - 5 znakova Zodijaka očekuju velike promene na jesen!

Kvadrat Plutona i Marsa predstavlja oslobađanje moćne energije koja uzrokuje niz turbulentnih životnih promena. Mogu je se pojavirti napete situacije, osećaj nelagodnosti i nemir, kao i takmičarski duh, veliku borbu za prevlast u ličnom životu uz snažne tenzije.

Baš u ovom periodu najveći rizik očekuje nas kod impulsivnog donođšenja odluka. Bićemo konrolisani, osećaćemo se skučeno i zatvoreno, a žudežemo da pronađemo nezavisnost i samokontrolu. Naše nesigurnosti i strahovi mogu ugroziti profesionalno i emotivno polje. Zato tokom vladavine ovog tranzita budite vrlo oprezni u svojim postupcima.

Sa druge strane, iako poravnanje Plutona i Marsa remeti našu svakodnevicu i način života, podstiče nas da pronađemo svoj pravi put i budemo jaki. Osetižemo potrebu da živimo onako kako nam diktira unutrašnji glas i ispunimo potrebe unutrašnjeg JA. Lako ćemos e protiviti tuđem mišljenju, izgubićemo kompas u odnosu sa nadređenima i autoritetima, a jedino rešenje jeste da ostanemo smireni.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.