HOROSKOP - Od 1. aprila do 4. maja zvezde donose sreću, bogatstvo, lepotu i obilje: Uživajte u blagodatima otvaranja srca

Horoskop - Najsjajnije zvezde donose nam sreću, bogatstvo, lepotu i obilje!

Od aprila do maja meseca, Sunce se spaja sa nekoliko fiksnih zvezda iz sazvežđa Andromeda, što donosi različite, ali lepe energije, kao i više šansi da uspostavimo odnos sa Univerzumom.

U mitologiji Andromeda je bila ćerka etiopskog kralja, poznata po svojoj neprikosnovenoj lepoti. Njena majka se stalno hvalila kako je njena ćerka lepša od božanskih nimfi Nereida, što je njih uvredilo i zamolile su Posejdona da kazni Andromedinu ajku tako što će joj oteti ćerku. Andromeda je prema legendi bila zatočenica morksog čudvoišta i bilaje lancimaa okovana za stenu sve dok je nije spasao Persej. Od tada je doživela potpunu slobodu.

Pročitajte još:

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA APRIL 2021. GODINE: Prognoza za posao, ljubav i novac

HOROSKOP - ŠTA NAM U APRILU DONOSI RUŽIČASTI PUN MESEC: Dogodiće se velika i sjajna životna transformacija

Baš zbog toga se u astrologiji aspekti sa Andromeda sazvežđem tumače kao proces razbijanja sopstvenih lanaca i blokada kako bismo pronašli potpuni osećaj slobode. U ovom periodu, od aprila do maja, težimo nezavinsosti i zvezde nas motivišu da živimo samo po sopstvenim uslovima i pravilima.

Od 1. aprila do 4. maja Sunce se poravnjava sa fisnim zvezdama iz ovog sazvežđa i donosi nam veliku unutrađnju mudrost, ali i moć manifestacije ličnih želja.

Evo koji datumi će biti ključni:

3. i 4. april - Konjukcija Sunca i zvezde Alpheratz

Ovo je najsjajnija zvezda u sazvežđu i smatra se da donosi sreću, bogatstvo, lepotu i obilje. Nadahnjuje slobodu, nezavisnost i duboko poverenje našeg unutrašnjeg znanja. Smatra se zvezdom visokofrekventne energije koja nam takođe može pomoći da se povežemo sa svojom intuicijom i iskoristimo urođene darove.

Tokom prvih dana aprila svi se možemo povezati sa ovom energijom slaveći stvari na kojima smo zahvalni, ulepšavajući svoje domove i okolinu i oslobađajući se strahova koji nas sprečavaju da u potpunosti verujemo sebi i urođenoj mudrosti koju posedujemo.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.