Horoskop - očekuju vas drastične promene u životu: saznajte kako će na vaš znak uticati mlad Mesec u Ovnu (od 5. aprila 2018.)

Horoskop za mlad Mesec u znaku Ovna - saznajte kakva sudbina pogađa vaš znak Zodijaka od 5. aprila 2019. godine!

Mlad Mesec u znaku Ovna očekuje nas 5. aprila 2019. godine i donosi pokretačku energiju, nove ideje i velike šanse, piše Lovesensa.

Energija mladog Meseca uvek je odlična šansa za novi početak i krupne promene, ali ovaj mlad Mesec je malo drugačiji. Ovan je liderski znak, uvek prvi, vatren kada se osvajaju ciljevi. Zato mlad Mesec u Ovnu nije preodređen za stvaranje novih planova, već za hitno delovanje i izvršenje zadataka koji vode do konačnog cilja.

Saznajte kako će na vaš znak uticati mlad Mesec u znaku Ovna:

Ovan

Mlad Mesec donosi divne promene na polju ljubavi. Ako ste u dugoj vezi, osetićete jaku konekciju sa partnerom. Ljubav, romantični trenuci i nežnost čine da oboje želite što više da se posvetite vašem odnosu. Međutim, mnogi novopečeni parovi osetiće talas ljubomore i nesigurnosti, što će posebno narušiti njihov odnos. Mlad Mesec vas stavlja na važan test ljubavi.

Kratak ljubavni horoskop do 15. aprila 2019. godine: Lav se prepušta magiji zaljubljivanja, a Devica započinje rizičnu vezuKratak ljubavni horoskop do 15. aprila 2019. godine: Lav se prepušta magiji zaljubljivanja, a Devica započinje rizičnu vezuLjubavni horoskop od 1. do 15. aprila 2019. godine - neki znakovi će biti na raskrsnici ljubavnih želja... Da li će izabrati…

Bik

Foksuiraćete se na praktične stvari i želećete bolje da organizujete svoj život. Ovo je odličan period da usvojite neke dobre navike, poput vežbanja ili promena načina ishrane. Takođe, ispunjavaće vas renoviranje doma, promene rasporeda u kući ili novi komadi nameštaja. Mlad Mesec pomaže da se oslobodite loše energije i odbranite od toksičnog okruženja. Spremni ste da promenite život iz korena.

Blizanci

Očekuju vas divni trenuci sa osobama koje zasita volite. Mlad Mesec u vama budi energiju deteta, razigranosti, nežnosti i naivnosti. Živećete pod plaštom slatkih iluzija i bićete baš dobro raspoloženi. Iako je ovo jedan od najboljih perioda u ovoj godini za vaš znak, pazite da se previše ne "izgubite" u svetu ružičaste mašte.

Rak

Ovo je napet period za vaš znak. Suočićete se sa mnogim nedostacima, greškama i izazovima, naročito na polju karijere. Mlad Mesec čini da jasno vidite šta to u vašem životu zaista funkcioniše, a šta je pošlo po zlu. Jedini način da se izvučete iz ove neprijatne situacije jeste da sasečete koren problema. Rešavajte jedan po jedan propust, ispočetka.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.