Horoskop - očekuju nas velike promene u životu: saznajte kakvu nam karmu donosi mlad Mesec u Ovnu (od 5. aprila 2019.)

Horoskop otkriva tajne planove moćnog mladog Meseca u znaku Ovna - njegova energija otvara vrata novog životnog ciklusa!

U petak, 5. aprila, u 10 sati i 50 minuta očekuje nas mlad Mesec u znaku Ovna. Dok je onaj prethodni, 6. marta u Ribama nosio simboliku završetka, sa ovnovskim mladim Mesecom započinjemo novi ciklus. Otvaramo nova poglavlja života, postavljamo nove ciljeve, afirmišemo vlastite potrebe.

Zato je sada važno početi od sebe. Osetiti, razumeti, shvatiti svoje potrebe. Procenite odnos koji imate prema sebi. Šta vam to smeta, možete li to prihvatiti? Nismo savršeni, ljudi smo. Svi imamo svoje nedostatke, pitanje je samo možemo li ih prihvatiti, a sa prihvatanjem delujemo na njihovom osnaživanju.

Mesečna anđeoska prognoza za april 2019. godine. pratite ove signale i uspećete da izbegnete lošu srećuMesečna anđeoska prognoza za april 2019. godine. pratite ove signale i uspećete da izbegnete lošu srećuMesečna anđeoska prognoza za april 2019. godine - Predajte se mudrosti sopstvenog tela!

Energija ovog mladog Meseca usmerena je prema osnaživanju sebe, vlastitog samopouzdanja, hrabrosti i spremnosti da krenemo prema napred.

Budući da je Ovan prvi znak Zodijaka, sa njim sve započinje, rađa se, znak koji uči kroz iskustvo, usudite se u sebi probuditi duh ratnika i pobednika, onog koji se ne boji avanture i nepoznatog. Svako kretanje, pa i ono pogrešno je bolje od stajanja u mestu. Ako i pogrešite, i to može biti više nego korisna poruka.

Vera u ono što nameravamo ostvariti je naročito važna. To je početak putovanja. Merkur, Venera i Neptun u Ribama pomažu u buđenju vere, u vizualizaciji cilja, u pronalasku svega onoga što nas na tom putu može podržati. Jedna od bitnih stavki je intuicija.

Savez Sunca i Meseca sa Jupiterom u Strelcu simbol je novih prilika, a sreća će pratiti hrabre. One koji znaju šta hoće i koji su spremni učiniti prvi korak, krenuti, a potom će ih Svemir na tom putu blagosloviti svojim darovima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.