Horoskop - očekuju nas teške lekcije do kraja aprila 2019. godine: evo sa kojim teškoćama se suočava vaš znak

Horoskop otkriva sa kojim lekcijama se suočava svaki znak Zodijaka do kraja aprila 2019. godine!

 Možda ste nešto postigli ili ste ispunili svoju želju, a možda ste se suočili i sa neuspehom. Međutim, mesec još nije završen i ima još nekoliko lekcija za vas. Ponekad je teško prihvatiti ove lekcije, ali pogledajte šta treba da naučite ovog meseca prema vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Nećete uvek dobiti sve što poželite. Morate naučiti da budete strpljivi. Ako ne vredi čekati nešto, možda vam to uopšte ne znači.

Kratak horoskop za pun Mesec u Vagi: saznajte kako će njegova magija uticati na vaš horoskopski znakKratak horoskop za pun Mesec u Vagi: saznajte kako će njegova magija uticati na vaš horoskopski znakHoroskop otkriva kako će na svaki znak Zodiajka uticati pun Mesec u znaku Vage!

Bik

Osoba u koju ste investirali neće vam uvek vratiti uslugu. Ponekad ljudi neće ni ceniti nebrojene dobre stvari koje ste učinili za njih.

Blizanci

Loše stvari se dešavaju dobrim ljudima. I dobre stvari se dešavaju lošim ljudima. To se stalno dešava, a vi ne možete ništa da uradite povodom toga.

Rak

Ne možete učiniti sve za svakoga. Morate prihvatiti da će biti situacija u kojima ćete biti nemoćni, kada treba da odustanete i dopustite voljenima da reše svoje probleme bez vaše pomoći.

Lav

Vi niste anđeo. Ponekad ćete povrediti nekoga. I shvatite to kao normalnu stvar.

Devica

Ne možete se vratiti u prošlost. Ne možete izbrisati ono što ste rekli. Ne dobijate uvek drugu šansu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.