Horoskop - očekuju nas jedan od najlepših perioda: evo kakve divne trenutke donosi Jupiter u znaku Jarca (do 19. decembra 2019.)

Horoskop - evo kako da iskoristite čarobnu energiju koju donosi Jupiter u Jarcu!

Jupiter će biti aktivan u znaku Jarca od 2. decembra, a trajaće sve do 19. decembra 2020. godine. Ovo je jedan od najznačajnijih astroloških događaja u ovoj godini i itekako će uticati na živote svih horoskopskih znakova. U nastavku otkrijte kakva će energija biti zastupljena u narednih godinu dana pod uticajem Jupitera u znaku Jarca.

Jupiter u znak Jarca ulazi 2. decembra, a ostaće tu sve do sledeće godine, odnosno do 19. decembra 2020. Jupiter je poznat kao planeta sreće, a poslednji put je bio aktivan u Jarcu 2007. godine. Osobe rođene u znaku Jarca itekako će osetite promene na životnom polju, biće ovo za vas fantastična godina. Ali, i za ostale znakove zodijaka biće ovo godina puna zanimljivih događaja.

OVAN, BIK, BLIZANCI - VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2020. GODINUOVAN, BIK, BLIZANCI - VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2020. GODINUVeliki ljubavni godišnji horoskop za 2020. godinu - evo šta očekuje rođene u znaku Ovna, Bika i Blizanaca!

Ovaj tranzit donosi ambiciju i samopuzdanje, pa je evidentno da ćete davati sve od sebe kako biste napredovali u karijeri, i kako biste zaradili više novca. Odlična je godina za putovanja i za obilazak stranih zemalja, bilo da je poslovni ili privatni motiv u pitanju. Sa druge strane, ovo može biti i godina koja uči mnoge znakove lekcijama o životu. U jednom periodu možete se osećati izgubljeno na svom putu, možete osetiti nemoć i umor.

Za mnoge ljude, optimističan Jupiter u Jarcu doneće lepe trenutke, razvoj na svim životnim poljima, razvoj na ličnom planu. Ovaj tranzit donosi korisna praktična znanja i pomaže mu da lakše prihvati svoju odgovornost. Takođe, idealna je godina za obezbeđivanje materijalnih stvari i finansija.

Ovaj period mnogim znakovima doneće uspeh u konkretnim poslovima za koje su se znakovi godinama zalagali. Jarac je poznat kao znak koji ne trpi nepravdu, koji daje sve od sebe da uspe i da se dokaže, koji je odgovoran i disciplinovan, posebno u poslovnoj sferi. Takvu energiju osetiće i ostali znaci, posebno Ribe i Vodolije. Mnogi znakovi koji su se osećali kao da su stagnirali u prethodnim godinama, sada će uvideti novu, osvežavajuću energiju koja će ih pokrenuti i motivisati da ostvare sve svoje ciljeve koje nisu mogli da ostvare do sada.

Ova planeta funkcioniše vrlo jednostavno. Sve će biti po zaslugama. Kako ste davali, tako će vam se i vratiti. To će primetiti osobe koje su se dugo borile da nešto ostvare, sada će im se to lakše i brže realizovati. Ono što je zanimljivo jeste da Jupiter u znaku Jarca donosi uspeh svima koji su moralni, a to posebno važi u prijateljskim, porodičnim i ljubavnim odnosima.

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: detaljna astro prognoza za svaki znak ZodijakaVELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: detaljna astro prognoza za svaki znak ZodijakaDetaljna astro prognoza za svaki znak Zodijaka - evo šta nam predviđa godišnji horoskop za 2020. godinu!

Ako ste varali, lagali, obmanjivali - takve stvari će vam se dešavati i osetićete na svojoj koži koliko je poštovanje moralnih vrednosti važno. Jupiter će već u januaru doneti lekcije o kolektivu, timskom radu, zajedništvu i partnerstvu. Ućiće nas da budemo blagi jedni prema drugima, da opraštamo, da bolje funkcionišemo zajedno. To je idealan period za dobre saradnje i za razmišljanje o proširenju porodice. Mnoge stvari koje nisu dobre za vas će se završiti. Neki ljudi će otići iz vašeg života, neki poslovi će se transformisati ili okončati, mnogi brakovi koji su loši će doživeti krah. Baš ovaj period je značajan za nove početke.

Aspekt Jupitera u Jarcu doneće mnogo pozitivne energije i šanse da zablistate. Mnoge želje će se u ovom periodu ostvariti. Dominantne će biti želje za obezbeđivanje materijalnih stvari, ali i društevnog statusa. Bićete aktivni i motivisani tokom cele godine, što donosi velike uspehe. Poseban uticaj Jupiter će imati na Bikove, Strelčeve i Škorpije. Važno je shvatiti da kraj jednog perioda može da vam donese odlične početke. U ovoj godini, šta god da radite, dosta će uticati na vašu budućnost i sada je vreme da utemeljite sve što ste započeli. Mnogim znakovima ovaj period biće odličan, nikad bolji! Znajte da ove godine sve ide po redu, po zaslugama i vašem ličnom trudu. Budite disciplinovani, uporni i ostvarite svoje želje o kojima ste dugo maštali, jer je ova godina za to idealna.

Izvor: Mogu ja to sama

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.