Horoskop - očekuju nas 3 važna dana za ljubav i finansije: evo šta nam donosi opozicija Venere i Urana (do 13. oktobra 2019.)

Horoskop - očekuju nas 3 trurbulentna dana dok traje opozicija Venere i Urana!

Tranzitna Venera iz znaka Škorpije ulazi u opoziciju prema Uranu iz znaka Bika.

Naredna tri dana će biti izuzetno važna za vaš finansijski i emotivni plan.

U ova tri dana, kontakt Venere i Urana će donesti sukob mišljenja, subjektivan doživljaj stvarnosti, te preterane i dramatične rekacije na dešavanja u vašoj neposrednoj okolini.

Ako niste zadovoljni nečim, ako se osećate zanemarenima od strane partnera ili prijatelja, ovo je vreme da napravite presek i donesete nove, bolje i kvalitetnije odluke, koje će se ticati samo vas i vašeg boljeg života.

Horoskop - ovih 5 znakova očekuje velika sreća i uspeh u novembru 2019. godineHoroskop - ovih 5 znakova očekuje velika sreća i uspeh u novembru 2019. godineHoroskop otkriva koje znakove očekuje radost u novembru 2019. godine!

Ako ste usamljeni, vaša znatiželja vas može odvesti na put upoznavanja nekog novog, za koga ćete vrlo brzo shvatiti da ga, dalekosežno gledano, ne vidite u vašoj budućnosti.

Ovo nije vreme za otpočinjanje novih veza.

Na finansijskom planu, ovaj aspekt će ukazati na nezadovoljstva i prolazno stanje agonije zbog istrošenih resursa.

Zapamtite, ponekad nije dovoljno samo preći most.

S vremena na vreme, morate prvo spaliti most, pa preplivati reku tj. savladati situaciju na teži način, jer time stičemo iskustvo, koje će nam biti potrebno za neke nove pobede!

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2019. GODINE: Bika vodi vatreno srce, a Lava očekuju avanture i izazoviVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2019. GODINE: Bika vodi vatreno srce, a Lava očekuju avanture i izazoviMesečni horoskop - saznajte šta vaš horoskopski znak očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju do kraja novembra 2019. godine!

Astrolog: Miloš Tomić

Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.