Horoskop - očekuju nas 3 retrogradne planete: evo koju negativnu stranu donose u vašem životu (do 4. oktobra 2020.)

Horoskop - šta nam donose Pluton, Venera i Jupiter u retrogradnoj fazi!

Spremite se za brojne izazove i veliku transformaciju - sledećih nekoliko meseci biće nam veoma interesantno jer će planete Pluton, Venera i Jupiter krenuti retrogradnim hodom, piše Lovesensa.

Tri planete će deliti vremenski period u kome će se sve istovremeno kretati retrogradnim hodom.

Pluton je retrogradan od 25. aprila i njegova retrogradna faza završava se 4. oktobra. Planeta će ostati u znaku Jarca tokom celog ovog procesa.

Koji ste znak u horoskopu Asteka: saznajte kakvu vam sudbinu predviđa drevna astrologijaKoji ste znak u horoskopu Asteka: saznajte kakvu vam sudbinu predviđa drevna astrologijaU astečkoj astrologiji postoji 12 znakova - saznajte koji ste znak i otkrijte svoju sudbinu!

Pluton budi našu nežnu i umirujuću stranu i tako ćemo uspeti da budemo ljubazni i strpljivi prema svima. Konjunkcija Jupitera i Plutona trenutno će biti najjača. Usmeriće nas da budemo ambiciozniji i usredsređeni na svaki korak koji preduzmemo.

Pre nego što će Pluton završiti svoj retrogradni hod, Venera će započeti svoje putovanje od 13. maja do 25. juna. Jupiter će slediti Veneru 14. maja i biće retrogradan sve do 12. septembra.

Venera će ostati u Blizancima, a Jupiter, poput Plutona, biće u znaku Jarca. Ovo će biti uzbudljivo vreme za nas, jer će tri planete uticati i usmeravati različite energije.

To može izgledati kao previše retrogradnih faza, ali ne brinite. Sve planete rade u skladu, a energije koje evociraju nadopunjuju se međusobno na najbolji način. Moramo da verujemo u to vreme i da verujemo u kosmos koji će nas voditi kroz ova teška vremena.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.