Horoskop - očekuju nas 3 moćne retrogradne planete: evo kako da izbegnete njihov negativan uticaj

Horoskop otkriva kako će nas uticati retrogradno kretanje Jupitera, Plutona i Saturna...

Do kraja ovog meseca 3 će spore planeta krenuti retrogradno! 10. aprila to je učinio Jupiter, 24. aprila Pluton, a 30. aprila Saturn. Izvrsno vreme za retrospekciju, reviziju, introspekciju. Uklonite izvore frustracija. Recite odlučno NE svemu što vas ugrožava ili usporava. Osnažite sebe i shvatite da niko ne upravlja vama i vašim životom, osim vas samih!

Zaustavite se malo, razmotrite svoje planove, ciljeve. Razmislite o tome šta bi bilo dobro poboljšati, učvrstiti, popraviti, ne samo u spoljnom svetu, već i u nama samima. Susretnite se sa samima sobom.

Horopskop otkriva kako da umnožite novac: planeta Jupiter privlači obilje u naš životHoropskop otkriva kako da umnožite novac: planeta Jupiter privlači obilje u naš životDa li ste se ikad zapitali šta biste uradili ako biste odjednom dobili ogromnu količinu novca? Planteta Jupiter i znak u kom se…

Jupiter je planeta ekspanzije i širenja. Uz njegovu podršku mnogo lakše dolazimo do ciljeva, s njim stičemo potrebno znanje i imamo više vere u uspeh. Njegov retrogradni hod (10. aprila do 11. avgusta) omogućuje nam da pogledamo unutar sebe i razmotrimo koja to znanja i iskustva posedujemo, a koja nam mogu biti od koristi u ostvarenju željenih ambicija.

Budući da je u kvadratu s Neptunom javlja se određena vrsta zbunjenosti na nekom području života, zavisno od toga gde se Jupiter i Neptun nalaze u vašem ličnom horoskopu. Kao da ne uspevate dokučite šta je dobro za vas, a šta nije.

Ta svojevrsna maglovitost daje nam priliku da se još jednom preispitamo i da možda odustanemo od nekih ideja koje u ovom trenutku nisu ostvarive. Moguća su i neka odlaganja vezana uz putovanja, obrazovanje, inostranstvo. Možda će neki rast ili razvoj biti na neko vreme usporen ili zaustavljen kako bi se okolnosti preispitale i testirala njihova svrhovitost.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.