Horoskop - očekuje vas najburniji period u 2020. godini: šta nam donose pomračenja i retrogradne planete

Astro analiza - Do 15. jula očekuje nas najburniji period u 2020. godini!

Već smo prošli sredinu 2020. godine - puno toga je iza nas, još više stvari je ispred nas, a letnji meseci jun i jul donose nam malo više nemira.

Početak jula označen je punim Mesecom i pomračenja Meseca. U poslednjih par dana mnogi su se osećali umorno, pospano, osećali su nemir, strah, bes i teret...

Sve planete su skoro u retrogradnom hodu, što znači da nas očekuju talasi ljutnje, nelagodnosti i neprijatnih emocija. Pitaćemo se - "Zašto ovakva negativnost izlazi iz mene?"

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA JUL 2020. GODINE: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš brojMESEČNA NUMEROLOGIJA ZA JUL 2020. GODINE: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš brojMesečna numerologija - izračunajte svoj broj i saznajte šta vas očekuje do kraja jula!

Ove emocije se upravo sada aktiviraju kako bi nam pokazale da je vreme da preduzmemoprekopotrebne nove korake. Mars u Ovnu dodaje tempo, pa je važno da idete napred uprkos pomešanim osećanjima. Prepustite se emocijama koje bujaju, strahovima, osudi i teškoćama... Prihvatite ih i pustitite ih da odrade svoj "zadatak", a onda pronađite put stabilnosti. Naročito pre punog Meseca koji će se dogoditi u nedelju.

Do 15. jula očekuje nas najburniji period u 2020. godini. Dobro je da preduzmete nove korake, potrudite se da sklonite ograničenja iz svoje glave i otpustite stvari koej vas ometaju. Sve prepreke uklonite i pokušajte da odgovorite na pitanje - Šta nam treba za unutrašnje zadovoljstvo?

Jul nam donosi velike promene u mišljenjima, uvidima, koracima, čak i vremenskim prilikama...

Horoskop - za 3 dana očekuje nas plima karme i velikih promena: evo šta nam donosi vatreno pomračenje MesecaHoroskop - za 3 dana očekuje nas plima karme i velikih promena: evo šta nam donosi vatreno pomračenje MesecaBude se duhovi prošlosti - pripremite se za veliko pomračenje Sunca i neverovatne promene!

Retrogradni Merkur završava se 12. jula i već ćemo odahnuti. Zatim, mlad Mesec u Raku 20. jula dodaće još jedan krug osećaja neprijatnosti i straha, a istovremeno aktivirati inovacije koje treba dodati u odnosima ili karijeri...

Intuicija će izaći na površinu. Da li delujemo u skladu sa osećanjima ili smo uzdržani?

Suočite se sa burnim emocijama i pokušajte uprkos svemu da pronađete mir!

Izvor: Sensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.