Horoskop - očekuje nas zlatni period: Merkur u Biku donosi sticanje novca i put ka prosperitetu (do 21. maja 2019. godine)

Astro tajne - Merkur ulazi u znak Bika i sada imate šansu da ostvarite sve što ste zamislili!

Merkur 6. maja boravi na poslednjem stepenu Ovna, a u kasnim poslepodnevnim časovima ulazi u smirenije i postojanije prostore Bika u kojima će ostati sve do 21. maja. Merkur u Biku omogućava nam da se uspešnije pozabavimo svojom finansijskom situacijom!

Privedite danas nešto kraju, naročito ako imate obaveza koje duže vreme odlažete! Obavite razgovore koji su nužni da biste dobili sve potrebne informacije. Ovo je dobar dan za arhiviranje nekih pitanja kojima ste se bavili u prethodnom periodu jer Merkur upravo ulazi u novi ciklus.

Koje poruke anđeli imaju za Bika, Škorpiju, Ovna i Vagu: evo kako da se povežete dsa svojim anđelom čuvaremKoje poruke anđeli imaju za Bika, Škorpiju, Ovna i Vagu: evo kako da se povežete dsa svojim anđelom čuvaremSvet u kojem živimo veći je i bogatiji od svega onoga što je vidljivo i opipljivo. Ako pomno posmatramo i verujemo, lako ćemo…

Nakon što je odvažno pokretao, inicirao i hrabro se upuštao u nepoznato dok je bio u znaku Ovna, sada ulazi u smirenije i postojanije prostore Bika u kojima će ostati sve do 21. maja

Merkur u Biku omogućuje nam da se uspešnije pozabavimo svojom finansijskom situacijom.

Odustanite od nepotrebnih troškova.

Ulažite energiju i novac u ono što za vas ima stvarnu vrednost.

Pronađite dodatni izvor prihoda.

Želite li više saznati ili naučiti o tome kako uspešno rukovati sa novcem ili kako unaprediti vlastiti posao, pronađite neku edukaciju ili kurs koji vam u tome može pomoći.

Osim toga, ovo je dobro vreme za osnaživanje unutrašnjih resursa.

Koliko vredi vaše znanje?

Koliko vrede vaše sposobnosti, talenti i iskustvo?

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.