Horoskop - očekuje nas veliko KARMIČKO raskršče: evo šta će promeniti dolazak mladog Meseca u Ovnu (od 24. marta 2020.)

Horoskop - evo kakvu nam KARMU donosi mlad Mesec u znaku Ovna od 24. marta!

Svedoci smo da se u martu 2020. godine dogodilo mnogo drastičnih promena i izazova, a od 24. marta pojaviće se mlad Mesec koji će doneti jednu sasvim drugačiju energiju, piše Lovesensa.

Mlad Mesec u Ovnu donosi puno novih izazova za sve nas. Iako postoji rizik od straha i negativnih emocija, mlad Mesec sa sobom i ovoga puta donosi jednu novu, osvežavajuću energiju.

Svaka pojava mladog Meseca simbolizuje novi početak, veliku svetlost u mračnom tunelu i nadu. U narednom perodu počinjemo da se oslobađamo negativnsoti i prihvatamo nadu i veru da će sve biti u redu.

Horoskop - uskoro će nas očarati mlad Mesec u znaku Ovna: Vodolija gradi budućnost, a Devici je pojačana intucija i energija obilja (24. mart)Horoskop - uskoro će nas očarati mlad Mesec u znaku Ovna: Vodolija gradi budućnost, a Devici je pojačana intucija i energija obilja (24. mart)Saznajte kakvu sudbinu vašem znaku Zodijaka donosi mlad Mesec u Ovnu!

Sekstil mladog Meseca i Saturna donosi pozitivan uticaj na mnogim poljima. Takođe, jak uticaj imaće Kiron, Lilit i Mesečevi čvorovi. Ove dva aspekta ne koruiste se u tradicionalnoj astrologiji, dok su Mesečevi čvorovi jako bitni u vedskoj, odnosno indijskoj astrološkoj tradiciji.

Ovi aspekti planeta i sazvežđa povezani su sa porodicom, prethodnim životom i karmom. Kiron nas asocira sa velikim karmičkim čvorovima, ali i sa magijom i isceljenjem. Lilit (Crni Mesec Lilit), arhetip Tamna Boginja, je ženska verzija Kirona.

Drugi važan uticaj na aspekt mladog Meseca u martu 2020. godine imaće nepokretna zvezda zvana Deneb Kaitos. Ova zvezda deluje poput Saturna, izazivajući nesreću, inhibiciju i uzdržanost. Takođe, pojavljuje se i asteroid na stepenu mladog Meseca koji pojačava efekat karmičkog ranjavanja.

Čitav ovaj kosmički talas doneseće nam drugačiju energiju na više načina, pa će nam čak i Saturn dati mali podsticaj. Sekstil mladog Meseca i Saturna daćeviše strpljenja onima kojima je to od presudne važnosti. Lakše preuzimamo odgovornost i niz krupnih i značajnih koraka. Iako se čini da je trenutna situacija neodrživa, važno je da postanete svesni svoje snage i moći da idete dalje i napredujete.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.