Horoskop - očekuje nas teška energija u narednim danima: 6 planeta je u sukobu, a evo šta nam novo donosi sudbina

Napeti aspekti, rizik i teška energija - mnoge stvari se bude u danima pred nama!

U predstojećim danima aktivira se jaka energija koja traži mirno i savesno postupanje, a istovremeno nas suočava sa nekim okolnostima u našem životu koje trebamo prihvatiti i rešiti.

Sve počinje u petak, a nastavlja se u subotu kada se Mesec u Raku suprotstavlja Saturnu, Jupiteru i Plutonu u Jarcu, a sve to prati retrogradni Mars u Ovnu i Sunce u Vagi. Reč je o aspektu koji je jedan od najizazovnijih jer obuhvata šest planeta koje su u sukobu.

Veliki mesečni horoskop za novembar 2020. godineVeliki mesečni horoskop za novembar 2020. godineMesečni horoskop za novembar - saznajte šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja! Evo koji datumi će vam doneti…

Mesec u Raku uzdiže naše emocije, ranjivost, setu, sećanja, donosi promene u domu i porodici. Nasuprot stoje planeti u Jarcu (odgovornost, autoriteti, posao) koji ne daju da se prepustimo toj plimi osećaja, već smo ih skloni potiskivati i kontrolisati iz straha. Treba nešto prihvatiti, dopustiti, razumeti ali imamo utisak da ide protiv nas pa smo u grču jer ne znamo koji je ishod.

U celu tu dinamiku upliće se Sunce u Vagi koje silno traži ravnotežu i baca fokus na našu vezu, brak, odnose uopšteno, dok retrogradni Mars u Ovnu želi zaštiti sebe i izboriti se za ispunjenje vlastitog mesta u toj priči, ali pomalo je zbunjen i smušen jer je retrogradan.

Uz sve to Merkur u Škorpiji lagano usporava da bi 14.oktobra krenuo retrogradno.

Takvi aspekti biće prisutni narednih desetak dana, s tim da su petak i subota (9. i 10.10.) naročito intenzivni.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.