Horoskop - očekuje nas talas moćne energije: evo kako u narednim danima da iskoristite uticaj planeta

Horoskop predviđa sudbonosne udare planeta - evo kakvu energiju nam donosi spoj retrogradnog merkura i Urana u znaku Bika!

U toku je energetski napredak. Svemir se sprema na promene i kako nebeski svet kreira svoju magiju, možda se osećate napeto. Sledećih nekoliko nedelja proći će naročito brzo i možda će vas nešto oboriti s nogu u nekom trenutku, budite spremni. Vreme je retrogradnog Merkura, a Uran je prvi put nakon 84 godine ušao u Bika!

Za to vreme treba da se naterati da zaista raširite krila i dopustite svojim korenima da se šire na način na koji inače ne bi.

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2019. GODINE: astro prognoza za ljubav, posao i zdravljeMESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2019. GODINE: astro prognoza za ljubav, posao i zdravljeMesečni horoskop za april 2019. godine - Bika očekuju nesuglasice u ljubavi, a Raku zvezde donose uspeh i obilje!

Trenutno se verovatno osećate kao da ste više svesniji vlastitih osjećaja. Naučićete razlikovati se od svoje struje svesti i kolektivne sa kojom ste povezani. Sledećih nekoliko nedelja proći će naročito brzo i možda će vas nešto oboriti s nogu u nekom trenutku, budite spremni.

Ulazite u period učenja za koje najverovatnije niste sasvim spremni. Dajte sve od sebe kako biste se okrenuli prema otvorenijem načinu razmišljanja i pogledajte gde vas stvari vode. Mnogi ljudi primećuju energiju pred njima, a neki su počeli činiti sve što mogu kako bi bili sigurni da rade ispravno s njima.

Čekaju vas velike odluke i početak velikih promena. Počevši od 2017. godine, astrološke energije počele su vas tresti dok se spremaju na planetarno poravnanje u 2020. godini. Pomaci koji se događaju svakih 84 i 50 godina zadirkivale su nas u 2018., a sada su spremne za zamah i revoluciju u vašem životu. Jupiter vas podstiče da pretvorite svoj sistem verovanja u nešto veće, da rizikujete kako biste manifestovali svoje ciljeve i snove. Uran je poput munje koja vas podstiče na nove načine življenja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.