Horoskop - očekuje nas pravi ljubavni rolerkoster: evo šta nam donosi Sunce u Devici (do 23. septembra 2019.)

Ljubavni horoskop do 23. septembra! Očekuje nas luda romantična vožnja!

Sunce prelazi u znak Device 23. avgusta 2019. godine i u tom znaku ostaje sve do 23. septembra, kada prelazi u znak Vage, piše Lovesensa.

Napušta nas vatrena energija Lava i sada smo spremni da se prepustimo čarima vredne i mudre Device. Dva dana pre njene vladavine, 21. avgusta, Venera, planeta ljubavi, obilja, mašte i slatkih snova ulazi u znak Device. Ovaj period će za svaki znak Zodijaka biti pravi ljubavni rolerkoster!

Svaka planeta u astrologiji ima jedinstvenu energiju i drugačije utiče na svaki horoskopski znak. Venera se oseća srećno i prijatno u znakovima poput Bika, Riba ili Vage. U ovim znakovoima ona zrači svojim najlepšim svetlom. Međutim, u znaku analitične Device, Venera teško ispoljava svoj magični sjaj i nema brilijantan uticaj na ljubavni život.

Device su perfekcionisti. One imaju vešto oko za detalje, organizovane su i skoro nikada ne odustaju.

Astrolozi su napravili veliku GREŠKU: ove osobine vašeg horoskopskog znaka su pogrešno protumačeneAstrolozi su napravili veliku GREŠKU: ove osobine vašeg horoskopskog znaka su pogrešno protumačeneZaboravite na sve pto ste do sada znali o vašem horoskopskom znaku! Ove osobine su pogrešno protumačene...

Mnogim parovima vladavina Device doneće zrelost i krupne planove za budućnost. Želećete da započnete zajednički život, mnogi će planirati venčanje ili zasnivanje porodice, a neki parovi će praviti finansijski plan za zajednički budžet. Problem nastaje zbog toga što će jedna strana uvek biti dominantnija i mnoge korake ćete želeti precizno da isplanirate. Tokom vladavine Device često zaboravljamo da je nemoguće sa strogom preciznošću upravljati brodom života. Ne pokušavajte da isplanirate svaki korak, jer nikada ne znamo kada će na sudbina poslati novu oluju ili mračan talas iz prošlosti.

Još jedna nezgoda na ljubavnom planu tokom vladavine Device jeste to što ćete težiti perfekcionizmu. Kod partnera ćete početi da uviđate mane koje vam do sada nisu smetale. Insistiraćete da se partner promeni i prilagodi, a mnogi parovi će baš zbog ovakvih želja biti na tankom ledu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.