Horoskop - očekuje nas pravi energetski spektakl: evo šta na kraju nedelje donosi pun Mesec u Lavu (9. februar 2020.)

Horoskop predviđa kakav će nam vatromet energije i nove okolnosti doneti pun Mesec u znaku Lava...

Na kraju ove nedelje na nebu nas očekuje pravi spektakl - pojaviće se pun Mesec u znaku Lava, piše Lovesensa.

Donosi nam energiju, strast, zanos i veliku hrabrost zbog velikog uticaja koji ima Mars na ovu planetu. Neverovatna snaga i samopouzdanje ipak neće obuzdati bujicu nekontrolsanih osećanja.

Ipak, pun Mesec vas hrabri da ispravljate greške i ojačate romantične i porodične odnose.

Numerološka prognoza za februar 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojNumerološka prognoza za februar 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojDevetku očekuje dinamičan mesec i puno flerta, a Petica ostvaruje velike planove...

Samopouzdanje koju nam u ovoj mesečovoj fazi daje Lav pomoći će da ostvarite balans između senzitivne i racionalne prirode.

Tek tada ćete uspeti da ostvarite sva nadanja.

Ovaj pun Mesec povezan je sa mladim Mesecom koji se dogodio 24. januara i doneo neverovatne promene u emotivnom životu, kao i nagle promene raspoloženja. Zato u periodu između 9. februara (početak punog Meseca) i 23. februara (mlad Mesec) treba ispraviti greške koje ste napravili na emotivnom planu tokom prethodnog meseca.

Dopustite da bar delič sjajne energije punog Meseca ispuni vašu dušu. Pomoći će vam da pročistite misli, telo, um i srce.

Počinjete polako da spoznajete svoje biće, a nepotrebne stvari vas napupštaju i zauvek nestaju u tragu vremena.

Horoskop - šta nam nebo donosi u februaru 2020. godine: čuvajte se retrogradnog MerkuraHoroskop - šta nam nebo donosi u februaru 2020. godine: čuvajte se retrogradnog MerkuraHoroskop - evo kako će planete zavladati našom sudbinom u februaru 2020. godine!

Mnogi će imati priliku napokon da uberu plodove rada iz prethodnih 6 meseci.

Ako nešto zaista želite, ili želite nešto da pokušate, probate nove životne avanture ili ste nešto hteli da kažete, sada je pravo vreme da to učinite.

Bez straha, bez ustručinvanja i bez velikih granica tokom punog Meseca u Lavu!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.