Horoskop - očekuje nas poslednji mlad Mesec u 2019. godini: ako ovo uradite, vaše želje će postati stvarnost

Horoskop - evo šta nam donosi mlad Mesec 26. decembra 2019. godine!

Budući da je ovo poslednji mlad Mesec u 2019. godini, pravo je vreme da se oprostimo od starog i prihvatimo nešto novo. Budite otvoreni za kreativnost i omogućite inspiraciji koju donosi ovo posebno vreme da uđe u vaš život. Sada je vreme da zasadite seme onoga što želite videti da se manifestuje u vašem životu u narednoj novoj godini.


Mlad Mesec 26. decembra poslednji je mlad Mesec u 2019. i nosi čarobne blagoslove Božića. 26. decembra takođe imamo i pomračenje Sunca koje se odvija na 4. stepenu Jarca u konjukciji sa Jupiterom i trigonu s Uranom.

Veliki horoskop za vladavinu Jarca: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. januara 2020. godine)Veliki horoskop za vladavinu Jarca: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. januara 2020. godine)Ovna očekuju obmane u ljubavi, a Strelca stabilne finansije...

Pomračenje Sunca poput mladog Meseca otvara portal višim nivoima svesti. Pomračenje Sunca donosi uzbudljiv napredak i početak, otvara nam vrata koja su prethodno bila zaključana, i pomažu u uspostavljanju tema za sledećih šest meseci.

Dakle, umesto da pokušavamo manifestovati svoje ciljeve, bolje je zastati, sačekati i otvarati se kosmičkoj mudrosti koja će se spustiti na nas. Ako ste na pogrešnom putu, pomračenje će protresti stvari umesto vas. To može biti dezorjentacija, ali na kraju je to za najbolje i najviše dobro.

Pomračenja imaju sklonost da nas gurnu u potpuno nove energetske prostore i situacije, bez ikakvih nagoveštaja, ali ovogodišnja poslednja biće pozitivna zahvaljujući povoljnim aspektima Jupitera i Urana. Čuda će padati poput zlatne kiše! Možemo upotrebiti ovu skladnu energiju pomračenja da oprostimo, iscelimo, postavimo granice i praktikuju samilost i ljubaznost.

Energija Jarca nije najekspresivnija ili emocionalna. Praktična je i voli stvari održavati logičnim. Međutim, ova će nam energija možda pomoći ovom trenutku.

Ako se napetost u odnosima u ovom trenutku u poveća, pokušajte se umeriti na činjenice. Pokušajte stvari videti sa logične tačke gledišta i ne dopustite da vas se preplave emocije. Naravno, to je lakše reći nego učiniti, ali ako se osećate izazvano, pogotovo ako je porodica u pitanju, pogledajte dublje i oslobodite se onoga što je bilo okidač.

Ponekad vam treba malo vremena i prostora da sve to shvatite, ali znajte da će vas energija pomračenja podržavati. Kako su vibracije u ovo vreme izuzetno skladne, bilo kakve nesuglasice verovatno će se brzo izgladiti i nakon toga doneti više ljubavi i više razumevanja.

Uopšteno, pomračenje Sunca u decembru nosi obilje energije i otvoriće nova vrata u novi tok svesti. Ta energija je ekspanzivna, zaštitnička i skladna i osećaćete kao da ste dobili poklon od svemira.

Mnogi od nas osetiće olakšanje kada 2019. godinu ostave za sobom. 2019. godina je za mnoge ljude bila izuzetno teška godina. Sada je vreme da otpustite sve što se dogodilo ove godine i zasadite svoje namere za godinu koja dolazi.

2020. doneće nešto sasvim drugačije od prethodne godine, a novi talas energije započinje ovog decembra sa pomračenjem Sunca. Bez obzira na to što se ovog dana odvija, energije će nas podići i pripremiti za neverovatne kosmičke talase sa kojima bismo trebali započeti novu godinu. Sada treba da napredujemo, uzdižemo se i zagazimo u novu energiju i snagu!

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.