Horoskop - očekuje nas pomračenje punog Meseca u Jarcu: saznajte kakav će moćan uticaj imati na vaš horoskopski znak (16. jul 2019.)

Horoskop za pomračenje punog Meseca - vreme je da se neke stvari iz prošlosti zauvek završe!

Jul je mesec dva pomračenja – prvo, pomračenje Sunca, je već bilo 2. jula, dok će se pomračenje Meseca desiti 16. jula. Solarna pomračenja u astrologiji označavaju nove početke, dok drugo pomračenje ima simbol završetka i kulminacije.

Pun Mesec u Jarcu će se pomeriti u Zemljinu senku, što će kreirati delimično pomračenje, a ono će najviše uticati na Jarčeve i delove koje vodi ova kuća. Ovaj “prirodni događaj” će vas usmeriti ka razumevanju onoga što vam više ne znači i ne treba u životu, kao i puštanje istog. Kakvu moć je imalo prvo, a šta donosi drugo pomračenje vašem horoskopskom znaku, pa samim tim i vama – saznajte u nastavku...

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019. GODINE: Ovan sija od ljubavi, a Raka očekuje stresan periodVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019. GODINE: Ovan sija od ljubavi, a Raka očekuje stresan periodMesečni horoskop za avgust - astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje!

Ovan

Volite da gledate samo napred, ali je ponekad potrebno da se osvrnete na ono iznad vas kako biste napravili korak dalje. Oba pomračenja žele da usporite i ponovo se povežete sa svojim korenima. Iako zvuči ironično, potrebno da je da pogledate vaše nekadašnje interese i strasti, jer će vam oni pomoći u karijeri i pokazati vam šta zaista želite da radite u životu.

Bik

Vaš društveni život je spreman za resetovanje. Putite snove o luksuznim putovanjima koje ne možete još uvek priuštiti i fokusirajte se na to gde ste sad. Budite zahvalni na onome što imate i domu koji ste za sebe izgradili i nemojte uzimati sve zdravo za gotovo.

Blizanci

Pomračenja vam daju energije i sreću na polju finansija, tako da je jul sjajno vreme da investirate u svoj posao. Pametno odredite šta će biti novi izvor zarade i zaboravite na finansijske spletke koje se ne slažu sa vašim visokim standardom. Jednostavnije rečeno – ostavite posao koji ne volite i počnite da se bavite svojim posao koji vas zadovoljava.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.