Horoskop - očekuje nas pomračenje Meseca, a ovo treba da izbegavate: evo kakvu sudinu donosi pun Mesec u Vodoliji

Pomračenje Meseca i pun Mesec u Vodoliji učiniće da se nađemo na životnoj raskrsnici, a samo od vaših snova i iskrenih želja zavisi da li ćete krenuti pravim putem!

Mesec će u petak, 27. jula uveče zatvoriti svoj ciklus, što će ovog puta nama na ovim prostorima biti vidljivo kao pomračenje Meseca. Vrhunac pomračenja dogodiće se u 22 i 20 časova, na četvrtom stepenu znaka Vodolije, nasuprot Suncu koje će biti na četvrtom stepenu znaka Lava.

Ovaj pun Mesec poseban je po tome što će samo trajanje njegovog pomračenja biti najduže u ovom veku i trajaće čitav sat i 23 minute. Takođe, zbog svog crvenkastog odsjaja, ovakav Mesec naziva se još i krvavi Mesec.

Kineski horoskop za jul 2018. godineKineski horoskop za jul 2018. godineVladavina Zemljane Koze donosi životne radosti i period opuštanja, ali ovo je odličan period da analizirate i napravite prve…

Značaj ovog punog Meseca je u tome što pravi konjunkciju sa retrogradnim Marsom i Južnim mesečevim čvorom, a Sunce konjunkciju sa Severnim mesečevim čvorom, što upućuje na ponovljene sudbinske događaje i susrete.

Izazovnost samog Meseca, koji je ionako često nabijen emocijama koje se nakupljaju unutar jednog mesečevog ciklusa, doprineće Uran koji će ujedno praviti kvadrate na Mesecu i Suncu, pa se zato oružajte strpljenjem, ako možete.

Mesec, retrogradni Mars i Južni mesečev čvor govore o sudbinskim susretima, odnosno talasima energije koje se sada izvlače iz prošlosti. Sukobi iz prošlosti, koji još nisu rešeni, sada bi mogli ponovo izaći na površinu. I to možda ne baš na lep način.

Iako se sve odvija u znaku Vodolije, koji sam po sebi nije agresivan znak i koji svoje emocije doživljava na jedan vrlo racionalan način sa mogućnošću pomeranja i sagledavanja stvari iz trećeg ugla, sam Mesec u Vodoliji nije baš najbolje mesto gde se sa lakoćom izražavaju osećanja.

Zapravo, on se u ovom znaku oseća vrlo neprijatno i često ne zna da se nosi sa tim, ali sigurno je jedan od saosećajnih znakova. Mesec u Vodoliji svoja osećanja usklađuje sa zakonima prirode i svime onime što se nalazi u njegovom okruženju. Ali, on ih inače ne pokazuje, što onda često deluje hladno. Umesto da se prepusti osećanjima on ih procesuira, racionalizuje i najčešće šalje nazad u "svemir".

A ovog puta Mesečev vladar Uran pravi kvadrat na Marsu i Mesecu, pa će sve što je do sada sakupljao u sebi izaći na videlo u obliku nagle eskalacije, izlive emocija, strasti i u nekim slučajevima čak i agresije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.