Horoskop - očekuje nas naplata karmičkih dugova: evo šta nam donosi retrogradni Neptun (do 27. novembra 2019.)

Retrogradni Neptun donosi strah i mračne senke iz prošlosti, ali i jednu važnu životnu lekciju...

Retrogradni Neptun dolazi sa dozom karmičke reperkusije. Neptun nastoji aktivirati naše eskapističke tendencije. I tako, ako smo imali tešku prošlost, nekakva mučenja ili sramote, Neptun će nam doneti potrebu da pobegnemo od toga. To je neka vrsta ublaživača jer postoje određene duhovne boli koje se zaglavljuju u našoj DNA.

Dana 21. juna, Neptun se počinje kretati retrogradno na 18 ° 43. u Ribama. Kretaće se retrogradno do 27. novembra na 15 ° 55 ′ u Ribama.

Vaša razočaranja će biti na testu kada Jupiter bude činio kvadrat s Neptunom. Dogodiće se sekstil između Saturna i Neptuna koji donosi malo stvarnosti kako bi se sprečile zablude ili iracionalni snovi. To je možda stvar koju trebate postaviti na realan put.

VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI: saznajte kakva budućnost očekuje Jarca, Vodoliju i RibeVELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI: saznajte kakva budućnost očekuje Jarca, Vodoliju i RibeJarac, Vodolija, Ribe - evo kakva sudbina očekuje ova 3 znaka u narednih 6 meseci!

Retrogradni Neptun je vrlo čest. Međutim, dolazi sa dozom karmičke reperkusije. Neptun nastoji aktivirati naše eskapističke tendencije. I tako, ako smo imali loš prošli život, pun mučenja i sramote, Neptun će nam doneti potrebu da pobegnemo od toga.

Međutim i ovaj je eskapizam jak. Zlouporaba moći podstaknuta retrogradnim Plutonom i malo krivice koju vam je doneo retrogradni Saturn pogoršava situaciju.

Retrogradni Neptun u tranzitu

Retrogradni Neptun u tranzitu obično traje oko 160 dana svake godine. Ipak, uticaj je u ovom slučaju mnogo manji u poređenju sa unutrašnjim planetima.

Retrogradni tranzit Neptuna može rezultirati internalizacijom teskobe dok se suprotstavljamo stvarnosti. Stvarnost je često razočaravajuća i učiniće da se osećate kao da su vam snovi upropašćeni.

Možda ste verovali u pravu ljubav, ali sada morate prihvatiti da je to fantazija. Što više bežite od istine, to će vas više šokirati kada vas sustigne. Samo retrogradno kretanje učiniće da shvatite svoju krivicu. To sve čini još bolnijim.

Možda će se dogoditi nešto što će podstaknuti neko staro bolno sjećanje. Neptun može napredovati tako što će napraviti žrtvu od vas, ali retrogradno kretanje čini da shvatite svoju grešku.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.