Horoskop- očekuje nas najromantičniji mlad Mesec u 2020. godini: evo kakva ljubav će se probuditi 23. februara

Romantični mlad Mesec donosi lepe tajne, nove simpatije i vodi nas u svet mašte!

Horoskop za mlad Mesec u Ribama za 23. februar 2020. godine!

U nedelju, 23. februara u 16 časova i 33 minuta osvojiće nas jedan od najromantičnijih mladih Meseca u godini. Reč je o mladom Mesecu u Ribama, znaku velikih sanjara, umetnika, romantika i emotivaca.

Svaki mlad Mesec ima simboliku završetka jednog ciklusa i čišćenja prostora za novi početak. Nešto shvatamo, uviđamo, pitamo se – šta učiniti da bih ostvarila/ostvario ono što mi je potrebno?

Horoskop - zaronite u dubine svoje duše: evo šta nam za 3 dana donosi mlad Mesec u RibamaHoroskop - zaronite u dubine svoje duše: evo šta nam za 3 dana donosi mlad Mesec u RibamaHoroskop za mlad Mesec u Ribama - moćna energija koja će nas začarati 23. februara 2020. godine!

Šta me uznemirava? Šta osećam vezano uz ono što mi se događa?

Ovaj nežni mlad Mesec na 4. stepenu Riba povezuje nas sa našim emocionalnim potrebama. Traži od nas da probudimo veru i prevladamo strahove.

Mašta, kreativnost, intuicija su naglašeni.

Ono što je zatajeno ili skriveno može biti otkriveno ili kroz snove, kroz razgovor, susret, informaciju koja "slučajno" dolazi do nas.

Nešto duboko se menja, možemo to osetiti, iako nam neće biti dostupne sve informacije jer je Merkur retrogradan. Zbog toga je mudro biti strpljiv.

Ako uspete da se "stavite u tuđe cipele" i pogledate na ono što se događa iz perspektive druge strane, poboljšaćete kvalitet svog odnosa. Empatija i samilost vode prema osnaživanju intimnosti i povezivanju.

Ovo je i vreme romantike, tajnih simpatija, povratka u prošlost, čežnje za idealnim.

Događaju se "slučajnosti" koje to nisu. Mislimo na nekoga, a ta nam se osoba javi. Ili se pak dogodi susret koji nismo očekivali, a posle se pokaže da je itekako bio bitan. Nazove nas osoba koja nešto treba od nas, a potom se ispostavi da ona nama može pomoći. Bezbroj je takvih scenarija koji nam mogu pokazati koliko je život čudesan.

Odvojite vreme za meditaciju, jogu, za tišinu i sve one aktivnosti koje će vam pomoći da se povežete sa samima sobom.

Intuicija, vaš unutrašnji glas, vaše su najveće snage.

Smirite um i probajte da osetite sebe.

Četiri planete iz znaka Jarca (Mars, Jupiter, Saturn i Pluton), prizemljuju ovu nebesku energiju, šta nam pomaže da jasnije vidimo šta je stvarno i istinito. Pomaže nam da svoje snove pretvorimo u stvarnost, da delujemo i idemo ambicioznije prema zacrtanom cilju.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.