HOROSKOP - očekuje nas mračni retrogradni period: evo kada će nam planete doneti životnu oluju

Haotičan položaj planeta donosi retrogradan period u kojem će se mnogi vratiti korak unazad! Saznajte kada treba posebno da budete oprezni...

Kada čujemo reč ili pojam retrogradno, znamo da će vladati neko ludilo, ali ne razumemo šta će to za nas značiti.

Dok je retrogradna planeta Merkur nešto o čemu bismo trebali brinuti, trebali bismo takođe znati da će se svaka planetarna retrogradna situacija koja bi se verovatno mogla dogoditi – dogoditi odjednom.

Počevši od 10. aprila, planeta Jupiter je započela sezonu retrogradnog kretanja i sadržavao je mekše energije od onih koje je osigurala planeta Merkur, dok je on bio retrogradan.

Veliki horoskop za vladavinu Raka: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. jula 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Raka: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. jula 2019. godine)Mesečni horoskop - saznajte šta vašem znaku Zodijaka donosi ulazak Sunca u znak Raka...

Kao rezultat toga, mnogi ljudi nisu bili ni svesni šta se događa. Ali, drugi su verovatno iskusili traženje sebe, što je uključivalo i traženje svuda osim unutar sebe.

Zbog toga ćemo verovatno uroniti u iskustva koja se proširuju umom, naročito ona koja pripadaju Strelcu, Devici, Ribama i Blizanacima.

Nakon toga sledili su i Saturn i Pluton, sa planetom Plutonom koji je retrogradan od 24. aprila, dok je Saturn 30. aprila krenuo retrogradno.

Retrogradna kretanja tih planeta bila su manje suptilna, gurala su mnoge ljude iz njihovih zona udobnosti, napred ka stvarnoj transformaciji.

21. juna, planeta Neptun je krenuo retrogradno, a sledi ga planeta Merkur, koja će biti retrogradna 7. jula, a nakon toga Kiron 8. jula.

Možda ćemo se morati pripremiti jer Merkur će dodati uvređenost našim povredama i na najbolji način potrešće sve.

Planeta Neptun će učiniti da naše granice nestanu, što bi moglo biti katastrofalno za one ljude koji su usred egzistencijalne krize koja se dogodila od svih gore navedenih retrogradnih kretanja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.